Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó volt ez a láb edzés? +...

Jó volt ez a láb edzés? + ment egy kis has is.

Figyelt kérdés

Comb:

Guggolás 5 sorozat

Hack Guggolás 5 sorozat

Lábhajlítás 5 sorozat

Lábnyújtás 5 sorozat

Vádli:

Álló vádli gépen 4 sorozat

Ülő vádli 4 sorozat

Has:

Hasprés 3 sorozat

Heti 3-szor hasazok. Edzésenként 3 sorozat megy rá.

2016. aug. 18. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha jo volt az intenzitas akkor jo. Bar sztem labra eleg 2 gyakorlat
2016. aug. 18. 13:51
 2/7 A kérdező kommentje:
De azért túledzeni csak nem fogom ennyitől?
2016. aug. 18. 13:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Lábra 2 gyakorlat? Combra kell min 2 ( Guggolás, Merevlábas felhúzás) És még ott a vádli.
2016. aug. 18. 13:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem. Azert modntam hogy szerintem. Az a lenyeg h nagy legyen az intenzitas es kessz akkor fejlodnifog
2016. aug. 18. 13:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Jo igen jogos. Combra gondoltam. Bocsanat :/
2016. aug. 18. 13:56
 6/7 Cortez70 ***** válasza:
Jó. De látni kell a kivitelezést is.
2016. aug. 18. 14:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát szerintem tiszta időpazarlás 5 sorozatot is lenyomni az ilyen hülye gépeken mint a combfeszítő vagy a combhajlító gép. Ezek maximum bemelegíteni jók (bár annak sincs sok értelme, inkább guggolj súly nélkül, majd rúddal és nagyon szép lassan, sok bemelegítő sorozattal juss el a guggolás első munkasorozatáig), vagy ha már totál kész vagy a combedzés végére, de olyan szinten, hogy már állni se tudsz, akkor esetleg három sorozat erejéig ücsöröghetsz egy ilyen gépen.

Sokkal de sokkal több értelme lett volna, öt sorozat előlguggolásnak és 5 sorozat merev lábas felhúzásnak. Vagy csinálhattál volna helyette sétálós kitörést is!.

Én amúgy is ha húsz sorozatot akarsz csinálni lábra akkor azt ajánlom hogy; 5 sorozat guggolás tarkón, 5 sorozat guggolás mellső tartással (előlguggolás), 5 sorozat merev lábas felhúzás és 5 "sorozat" sétálós kitörés. De szerintem nem is kell ennyi, 5-4-4-3 sorozat is elég, ez összesen csak 16 sorozat mégis többet ér mint húsz sorozat úgy, hogy annak a fele ilyen gépeken való ücsörgés csak

2016. aug. 19. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!