Jeff seid fizikuma elérhető naturalban?
Figyelt kérdés
2016. aug. 7. 21:09
11/21 anonim válasza:
Csak mert mindenki irja,hogy igen,egy meg hogy nem és egybol az lesz az értelmes válasz
12/21 anonim válasza:
13/21 anonim válasza:
Mi ott a photoshop, néztem már a képet, meg hsz.-okat is, és valóban írják, de nem tudtam rájönni, segítenél nekem? :/
14/21 anonim válasza:
nagyobb alkar és keskenyebb csipő lett csinálva, abból látszik, hogy görbe a fal, és a deszkák vonala sem egyenes
15/21 Cortez70 válasza:
Koxol, nem keveset. Naturálban meg sem közelíted azt a formát. Aki ezt nem látja, az nagyon nem ért hozzá. Ennyi.
16/21 anonim válasza:
Elérhető. Ha 18 éves korodban elkezdesz edzeni és nem hagyod abba, 30 -40 évesen már ilyen lehetsz.
17/21 Cortez70 válasza:
Nagy szart lehetsz ilyen hulyegyerek. Minden fizikes cuccol, ő meg többszörös bajnok. Akkor pont ő lenne majd naturál mi? Idióta.
18/21 likebike válasza:
Elég ránézni,de elmondom rendesen is:semmi esélyed,hogy ilyen legyél naturálban.
Ne csodálkozz,ha sokan teszik az agyukat,mert elég hülye kérdéseket szoktak feltenni(nem rád értem).Ha nem tudtad,akkor semmi gond,adjuk a választ:nem lehetsz ilyem izmos szteroid nélkül.Jeffnek amúgy is csodagenetikája van,úgy meg pláne nehéz
Van olyan kérdező,aki egy olyan embert is naturálnak hisz,aki 500kg húzott fel(Eddie Hall).Ami képtelenség cucc nélkül,de még cuccal is irigylésre méltó.
19/21 Cortez70 válasza:
Koxal sem lesztek ilyenek. Ehhez genetika is kell. Ő egy physique bajnok, ehhez eleve olyan izomtapadással és csontozattal kell születni. Váll-csípő arány, stb. Koxolhatsz te 30 évig is, nem leszel ilyen. Naturálban meg fele ilyen sem. Ez az igazság.
20/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!