1 éve edzek kevés eredménnyel kaja miatt, akkor én el lőttem az esélyeim az első évben jöhető sok kg-al?
Figyelt kérdés
Konkrétan jött rám 1kg. 18 vagyok
Ha rendbe teszek mindent akkor van esélyem hogy sokat nyerjek? Nem úgy mintha 2 éve edzenék és lassul a fejlődés. Ez rám mennyire igaz?
2016. aug. 5. 00:38
1/5 anonim válasza:
Még lehetsz izmos.Itt egy kis motiváció,ez majd erőt ad
2/5 A kérdező kommentje:
Menjetek már! Komolyan kérdeztem!
2016. aug. 5. 00:49
3/5 anonim válasza:
teljesen mindegy, edz, egyél, pihenj, és fejlődni fogsz.
4/5 anonim válasza:
A kezdeti gyorsabb fejlődés nem attól jön, hogy nemrég edz az ember :D Hanem hogy még messze van a naturál maximumától. Legalábbis nekem így logikus, javítson ki valaki, ha tévedek.
Még tempósan fogsz fejlődni, csak csináld jól :)
5/5 Cortez70 válasza:
Így van ahogy előttem is írták. Ha messze vagy a genetikai maxtól, akkor jól fejlődsz ha rendbe rakod a kaját és az edzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!