Étrend nélkűl semmit nem ér a protein?
Mivan akkor ha megiszok Egy nap 10adagot? Az kb 220g fehérje mert én a protein powerral számolol amiben 22.5g fehérje van.
+mellé még eszek is.
Akkor azért csak hatásos étrend nelkül is!!!!
A napi bevitelednek max a fele menjen porból, de inkább kevesebb. A legtöbb embernél (gömb az kivételes eset) emésztési problémát okozna. Főleg a túl sok édesítő miatt.
Étrend legyen és azt egészítsd ki protein porral, ha kell.
--gömb--
12-es: Tavaly októberben ment Ennyi. És ahogy mondod, 60 körül volt egy hónapra. Ezért is nem megy kozel sem annyi azóta. Sőt ma pl semennyi. De ennek csak anyagi oka van.
--gömb--
Csak a por volt 500, de mas protein forrás nem volt. Direkt ugy volt belőve hogy a kalória tobb mint 50 %-a fehérjéből legyen. Nekem ez eléggé beválik, bár ugye csak egy hónapos tapasztalat van.
--gömb--
A különbség az volt hogy előbbivel hónapok alatt sem tudtam előrelépni, utóbbival meg egy hónap alatt pl a felhuzas felment 150-ról 200 körülire. Ezenkívül az egesz napos kozerzetem is sokkal jobb volt, a meló is jobban ment.
Ehhez hozza kell tenni hogy nekem van egy olyan gondom a (főleg a keményítő alapú) ch-val hogy minel többet eszek belole annál gyorsabban égetem a kalóriát, magyarul megszűnik a kalória plusz még 4500 kcal-nál is (Ennyi volt a huzamosabb ideig bevitt legtöbb kalória ch alapon).
Mindenekelőtt azert álltam rá a fehérje energiakent való hasznosítására, mert ez lassú, bonyolult, ugyanakkor hatékony folyamat. Magyarul sokkal jobban járok így energetikailag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!