Melyik a kedvenc és utálatos testépítő kajátok?
Figyelt kérdés
Amit bármikor megesztek , akár több nap is egymás után ugyanúgy elkészítve , na jó, nem ér csirkét írni :P
Van olyan amit nagyon nem szerettek, de a cél érdekében mégis lenyomjátok ?
2016. jún. 23. 21:42
1/21 Kenzo Tenma válasza:
Rio mare tonhal nagy kedvenc, ha már a csirkemellet nem lehet írni. :D
Utálatos az a zab tej nélkül. Márpedig mostanában úgy eszem.
2/21 anonim válasza:
Én max az utolsó adag csirke rízst kényszerítem magamra ha nincs hozzá kedvem már, de amúgy nincs semmi amit utálok. Amit szeretek nagyon az a túró+csökkentett cukros lekvár
3/21 anonim válasza:
1: miért nem teszel hozzá valami ízesített feherjet?
4/21 anonim válasza:
1. csak olyat eszek, amit szeretek. 100000 kaja közül lehet választani, MINDENT le lehet cserélni 10 másik dologra.
2. nincs ilyen
5/21 A kérdező kommentje:
lehet csirkét írni, csak elkészített változatban :P
én a rántott csirkemellet imádom, sörbe és tk lisztbe panírozva, ezt a változatát meg tudom enni napokig, persze minden nap friss adagot sütve.
Na a túró hatalmas kedvencem, tudnám enni minden étkezés után , előtt...
2016. jún. 23. 21:49
6/21 gumacsek válasza:
Paradicsomon és kigyo ubin kívül bármi jöhet.
7/21 anonim válasza:
Én kínai mézes csirkét imádom : [link] Én kicsit máshogy készítem el, mint ahogy le van írva és nagyon finom.
8/21 anonim válasza:
a kedvenc csirke rizs párolt zöldségek amit utálok a zab
9/21 Cortez70 válasza:
Nálam pont a zabpehely a kedvenc proteinnel. Utálatos nincs.
10/21 gumacsek válasza:
Dieta közben a reggeli proteines zabtól jobb nincs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!