Mi a véleményetek a formámról? (naturál vagyok)
Lassan 3 éve edzem,174cm vagyok 80 kg :) És 19 éves!
Előre is köszönöm a válaszokat! Privátban küldök képet!
Hmmm... Csak én vagyok szkeptikus? Nekem a korodhoz, és az edzésmúltadhoz már túl jónak tűnk.
A forma nagyon jó, ha tényleg te vagy, és tényleg három év alatt naturálban, akkor csak gratulálni lehet hozzá!
(Mondjuk engem érdekelne egy alsótest is...).
ha ez tényleg naturál ilyen fiatalon kevesebb mint 3 év edzés alatt akkor grat, kihoztad a legtöbbet amit idáig lehetett.
De nekem az a váll gyanús, és ha ez nem naturál forma akkor azért ehhez nem volt szükséges agyon dolgozni magadat.
hát kivéve ha kamu naturál :P Egyébként a forma hozható bőven naturálba, ennél lényegesen jobb is, csak az a 3 év se ami gyanús.
Mondjuk ha már 20 alatt cuccol valaki, az úgysem ússza meg, legyen akármilyen gyenge kúra.
Jeff Seid-ot is össze kellett már párszor rakni, de nem tudom hogy átlag magyar mennyire engedhet meg magának ilyen szintű orvosi beavatkozásokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!