Miért nem jön be az edzés?
Figyelt kérdés
Régen nagyon szerettem edzeni.Akkor osztottan edzettem.Most is akarnék.De elkezdtem gondolkozni és arra jutottam, hogy a teljes testes jobb lenne, mert többször csinálom az alapgyakorlatokat és úgy jobban erősödnék.A teljes test edzést nem szeretem annyira.Most nem tudom mit csináljak.Rossz érzés lenne osztottan edzeni, úgy hogy teljes testessel jobban fejlődnék. Mit kéne tennem most?Már 2 hete nem edzettem, mert nem tudok dönteni....2016. jún. 20. 20:06
12/17 A kérdező kommentje:
Nem értem, rossz amit csinálok, vagy sok? Ha írjátok, hogy rossz, akkor azt is írjátok le, hogy mit kéne máshogy csinálnom. Mert ezt nem szeretem, elkezdek gondolkozni és megint nem tudom majd, hogy jól csinálom-e.
2016. jún. 20. 22:01
13/17 Cortez70 válasza:
Csináld és ha soknak érzed majd, akkor változtatsz.
14/17 anonim válasza:
Csinalj inkabb egy rendes teljes test edzest vagy ha ehhez a felosztashoz ragaszkodsz ne nyomj kezivel is fekvenyomas utan, ne csinalj 2 evezest stb. Tartsd normalis keretek kozott a sorozatok szamat mert 2-3 oran keresztul edzeni nem tul jo otlet.
15/17 Cortez70 válasza:
Nyomj 3 munkasorozatot ezekből. Megvan 60-70 perc alatt.
16/17 A kérdező kommentje:
Igazából olyan edzésterv kéne nekem, ami alapgyakorlatokból áll és lehet vele fejlődni.
2016. jún. 20. 22:12
17/17 anonim válasza:
Legjobb, mikor a balfszok annyit gondolkodnak az edzésterven, hogy közben elfelejtenek edzeni. Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!