Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » El lehet érni koxolás nélkül?

El lehet érni koxolás nélkül?

Figyelt kérdés
Szerintetek el lehet érni kemény edzéssel,szigorú diétával és esetleg legàlis táplálékkiegészítőkkel olyan testet,amilyen Jeff Seidnek vagy Lazar Angelovnak van? Vagy ez csak szteroiddal érhető el? Nem szeretnék semmi "tiltott" dologba bele menni,és ha csak ilyen áron érhetem el a célom, inkább lemondok róla. Tudom hogy sok minden függ a genetikától,és nyilván nem is pont olyanra gondolok,amilyek nekik van, inkább arra a szintre..és kb hány év alatt jöhetne össze? Youtbobon láttam olyan átalakulásokat állítólag 1 év alatt,de azt gondolom hogy mivel sikerült..ezt csak azért kérdezem,mert pl akikkel remlámozza a scitec a termékeit, ők sem csak azoktól a szerektől lettek olyanok amilyenek :/ Én meg attól félek hogy így csak feleslegesen dobok ki egy rakás pénzt.. szóval érdekelne nektek mi a véleményetek erről :)
2016. jún. 19. 18:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%
nem lehet.
2016. jún. 19. 18:40
 2/19 Cortez70 ***** válasza:
56%
Nem éred el naturálban.
2016. jún. 19. 18:41
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
közelébe nem leszel
2016. jún. 19. 18:43
 4/19 anonim ***** válasza:
46%
ne vegyél fölösleges tápkiegeket, és akkor nem pazarlod a pénzed. kaja + vitamin + kondi bérlet, ennyit kell költeni a testépitésre hobbi szinten. az átlag embereknél 1 év alatt is jobb lehetsz, viszont a jóknál cucc nélkül soha. ez ilyen. irjad be googléba v youtube-ra hogy Brian Turner, vagy Omar Isuf, vagy Lui Marco, na ők naturálok, kb azt a szintet tudod te is hozni.
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Tömör leszek és lényegre törő : nem. És ez nem egy vélemény, hanem tény. Cucc nélkül nem lesz angelov szintű fizikumod. Nem kell feleslegesen kidobni egy rakás pénzt, jól látod. Legyen egy normális étrended, életviteled, edzésed, vehetsz vitamint, fehérjekészítményt, hogy ehhez aszisztálj ennyi a lényeg, a többi csak bullshit. Meg ne másokhoz mérd magad, hanem saját magadból hozd ki a legjobbat.
 6/19 anonim ***** válasza:
46%
ja és azt még hozzá tenném, hogy nem hogy egy jeff seidet nem fogsz hozni, (amúgy ő kb 10 éve edz, régen versenyszerüen birkózott, utána kedzett kondizni, és elég régóta megy nála a kémia) de a konditermekben a legtöbb arc, aki kinéz valahogy, használ valamit.
2016. jún. 19. 18:45
 7/19 anonim ***** válasza:
Ne picsulj már... Angelovon alul már nem is eredmény semmi..? Egy rakás srácot ismerek olyan testtel, mint az álom, mégsem toltak semmit.
2016. jún. 19. 18:58
 8/19 Cortez70 ***** válasza:
50%
Más ez női szemmel.:)
2016. jún. 19. 19:02
 9/19 anonim ***** válasza:
Az igaz, de en szigorú vagyok, ismersz.. ;)
2016. jún. 19. 19:05
 10/19 Cortez70 ***** válasza:
50%

Nem eléggé.:)

Nálam is Angelov vagy Helmut Strebl lenne az a forma, amivel elégedett lennék. Addig nekem nem szint sajnos és hiába edzettem 30 évet, közelükben sem vagyok. Egy nő meg kisebb formára is rámondja, hogy jó, sőt..

2016. jún. 19. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!