Melyik kondigépet ajánljátok pocak ledolgozására? Pl. OTO chili kockahasgép jó?
Figyelt kérdés
Szoktam csinálni felüléseket, de hamar megunom, meg nem is érzem hasznát. Súlyzózni is szoktam így aránylag izmos vagyok de sörhasam is van hozzá, szóval nekem nem kell kocka has csak egy 5-6 kg-t leadni a pocakból. Gondoltam valami géppel egyszerűbb megoldani, mert sok időm/helyem nincs erre, de este egy órát eltudnék lenni valami hasgéppel2016. jún. 16. 19:45
2/10 dirtboy válasza:
felesleges lenne azon szórakozni,persze égetnél kalóriát vele de azért nem érdemes beruházni rá. étrenden kell változtatnod meg eljárni futni,bicajozni stb aerob mozgást végezni
3/10 A kérdező kommentje:
Az felejtős, ha le is megy 3-4 kg. utána visszajön gyorsan nincs elég akaraterőm meg pont a tésztás kajákat imádom amitől hízik az ember rendesen.
Amúgy ez a gép amit ajánlottak (OTO chili) 31 000 most akciósan, többet nem is szánnék rá, szóval ilyen több százezres futópadok is kilőve
2016. jún. 16. 19:54
4/10 A kérdező kommentje:
Leírásban benne van hogy nem érek rá bicajozgatni mert reggeltől estig melózok, így fáradtan max 1 órát tudnék ezzel foglalkozni ezért gondoltam talán a gépi segítség hasznos lenne
2016. jún. 16. 19:56
5/10 anonim válasza:
Nagy a baj a fejedben.. Fogyni akkor fogsz ha diétázol. Normális táplálkozás aztán nem fogsz visszahízni. Ha meg akarat gyenge vagy akkor meg költs ilyen ratyi csodagépekre aztán ha nem hoz eredményt(márpedig nem fog ha össze vissza zabálsz) vigasztaljon a tudat hogy te "mindent" megtettél.:)
6/10 Kenzo Tenma válasza:
Ettől nem fogsz lefogyni sajnálom, szóval inkább ne is vedd meg. Aerob edzés kell neked és szálkásító étrend. Elég lenne mondjuk 40 perc kocogás, amire azért csak lenne időd.
7/10 dirtboy válasza:
minek írtam nem értem,ugyan az vagy még rosszabb mint évekkel ezelőtt volt.
vedd meg azt a sza rt akkor,1óra bicajozásra vagy futásra nincs idő de van 1 órád azon a sza ron szórakozni.
persze,hiszen 1 óra nem minden esetben 60perc,bicajozásnál 100perc egy óra.
jól írják törődj bele hogy van hasad,ilyen hozzá állással meg is marad.
8/10 anonim válasza:
Fogyni csak megfelelő táplálkozás mellett fogsz, önmagában egy gép nem lesz elég ehhez.
9/10 A kérdező kommentje:
#7 én normálisan tettem fel a kérdést, nem értem a magadfajta buta paraszt egyáltalán minek ír ilyenkor
2016. jún. 20. 20:00
10/10 anonim válasza:
És akkor még neked áll feljebb hogy miért válaszolnak ilyen stílusban.. Agyhalott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!