Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Anabolikus kapuról mit gondoltok?

Anabolikus kapuról mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Az én véleményem szerint ez inkább csak egy marketing, ha létezne akkor elméletileg képesek lennénk izmosodni és fogyni egyszerre, nyilván ez egy bonyolultabb folyamat ahhoz, de elméletben(!!!) működhetne, ha tényleg lenne "anabolikus kapu"

[link]

2016. jún. 16. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Az anabolikus kapu az egyik ok, ami miatt a testépítők csirkét esznek vagy más röpképtelen madarat. Így nem tud kirepülni.
2016. jún. 16. 12:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Én hiszek benne. Keto elején étkezésemen mit sem változtattam abból a szempontból, hogy amint végeztem, mentem is a dobozkámért - igen ám, viszont az már proteinre és zsírra épült, minimális mennyiségű ch volt benne, zöldségből. Míg a szénhidrátra rá lehet fogni legalább, hogy feltölti glikogénraktárakat, zsír edzés után továbbra is haszontalan. Konkrétan 1,5 hónapig stagnáltam, mire tudatosult bennem, hogy ez bizony nem csak átmeneti, amin túl kell lendülni, úgyhogy mostantól várni fogok két órát az edzéseim után, addig csak egy protein turmix megy. Egyből megindultak a kilók, pedig a makrók nem változtak, csupán az, hogy nem ettem egyből edzés után.

Természetesen én sem azt mondom, hogy "ha nem eszel öt percen belül, akkor cseszheted az egészet", de számomra egyértelmű volt, hogy valami mégiscsak történik egy intenzív edzés után, nem teljesen humbuk a megemelkedett tápanyagfelvétel.

2016. jún. 16. 12:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Az egyik buta urban legend a sok kozul amit a sarga oldal terjeszt.
2016. jún. 16. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!