Milyen képesítése van a LifeTiltes srácnak?
Mielőtt bárki is nekem támadna, szeretném leszögezni, hogy a kérdést nem kötekedésnek szánom, semmi ilyen szándékom nincs, valóban az információ érdekel. És külön kérni szeretném, hogy ne menjünk bele se a csávó stílusába, sem egyéb emberi jellemzőibe, engem ez egyáltalán nem érdekel.
Engem kizárólag az foglalkoztat most, hogy milyen tudás, esetleg képesítés áll amögött, hogy ő edzési-, táplálkozási tanácsokat ad. Milyen alapon teheti ezt ő meg? És persze milyen alapon bízzon meg az ő tudásában egy teljes mértékben laikus ember?
Keresgéltem, nem találtam erről semmit, ami megnyugtatna, és természetesen nem szeretnék felelőtlenül belekezdeni valamibe, amit egy olyan ember állít össze, aki mondjuk nincs is tisztában a dolgok egészségügyi vonzatával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!