Sírjak vagy nevessek?
Unatkozom és most beleolvasgatok mindenféle kategóriába itt gyakorin. Ezt találtam... http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
A kérdés se semmi, de a válaszok elképesztőek.Szerintetek?
Hát én is találtam az előbb egyet a felnőtt párkapcsolatok kategóriában az sem sokkal jobb. :D Ki is borultam egy kicsit.
Amúgy meg tényleg vicc, hogy ez már túl izmos egyeseknek. Azért mert nem ilyen izomtalan szívószál karja van egy nőnek már mindjárt férfi karokkal rendelkezik.
Rákerestem, a combja lehetne izmosabb, de ezt leszámítva szerintem full nőies a csaj.
Szeretnék én ennyire gusztustalanul férfiasan kinézni... ;) :D
Ne legyetek már ennyire konditeremnácik:)
Ez már csak ízlés kérdése, semmi más. Ízlésen meg vitatkozni... tudjátok;)
a nőknél az edzés/étrend téma sarkalatos pont.
ha odamennél és pisztolyt fognál a fejükhöz,hogy mostantól rendszeresen edzel és rendesen eszel vagy meghalsz,akkor 99%uk inkább a halált választaná.
ezért nekik egy szép testű sportos nő az ördögtől való,soha nem fogják elismerni és ahol lehet szóban vagy írásban megpróbálják leszólni megkisebbíteni,mert tudják,hogy kettejük közül egy férfi sokkal inkább választana egy jó testű sportos bigét,mint egy átlagosat,vagy dagit,vagy csontvázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!