Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit szoktatok reggelizni?

Mit szoktatok reggelizni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Mi az első étkezésetek ? Van pár alternatíva.

1) 30g fehérje + 80-90g zab + zsír

2) Rántotta 3 tojás + 5-6 tojás fehérje +50g csirkemell belevágva + 1-2 szelet tk kenyér

Nem bírom minden nap ugyan azt enni, de ha egyik nap ezt másik nap azt, úgy is rendben van nem ?

Nektek mi az első étkezésetek ? Kíváncsi vagyok :) Amit pl: évek óta követtek vagy alternatívákra kíváncsi vagyok, előre is köszönöm.

2016. jún. 8. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Általában 200g zab, 50g tejsavófehérje, egy banán leturmixolva.
2016. jún. 8. 12:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Én eddig úgy ettem hogy megfőztem 50g zabot vízben, bele 40g tejsavó azt zutty, bele néhány gyümölcs ízlés szerint. Mostanában turmixolom ezeket, banánt szoktam beletenni még, esetleg egy kis epret. Úgy is egész jó. Igazából a zab elkészítésében csak a fantáziád szab határt, és persze a tiszta hozzávalók.
2016. jún. 8. 12:33
 3/7 anonim ***** válasza:
most keltem, sajnos a reggelik kimaradnak:D
2016. jún. 8. 12:39
 4/7 anonim ***** válasza:

50gramm zab vagy rozspehely, 50gramm mogyoróvajjal ( saját mogyoróvaj, saját mogyoróból)

+fél óra mulva valami saláta, mert a mogyoróvaj meg tudja ülni a gyomrot...

2016. jún. 8. 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:

- 50g zab mandulatejben megfőzve, bele egy banán és némi fahéj.

- 4 tojás + zöldség

2016. jún. 8. 13:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Reggelire 100g túró mellé natúr joghurt egy kis édesítő meg egy kis bogyós gyümi

Ha sosra vágyom akkor mondjuk light körözött uborka Saláta paradicsom abonett meg mellé valami mondjuk kefir

Ha nincs időm akkor egy protein shake a reggeli edzés után, a kocsiba elnyamnyogok egy almát vagy hasonlót vagy egy plusz protein szeletet

23/l

2016. jún. 8. 13:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Edzésnapokon tükörtojás négy tojásból, az pedig rá 450g brokkoliból és 110g spenótból készült krémre.
2016. jún. 8. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!