Miért 2-3 nappal jön ki edzés után az adott izmon az izomláz?
Lábaztam vasárnap, szerdán volt izomlázam benne, hátaztam kedden, ma jött ki, tegnap mell-bicepsz volt, még semmi, holnap vagy azután lesz.
Miért van ez?
Gondolom kezdő vagy, és kicsit túledzetted magad. Egyébként ezt úgy hívják hogy DOMS(késleltetett izomláz).
Tessék, itt van róla egy cikk:
8 hónapja edzek, csak 1 hónapja vagyok osztotton. Nem érdekel az izomláz, tudom, hogy anélkül is fejlődök, láttam már a posztot, csak meglepő, hogy 2-3 nappal később jön ki rajtam.
3-4 sorozat megy mindenre 5-10 ismétléssel, elég esélytelen a túledzés.
Az a kérdés, hogy miért?
Ez nem fájdalmas, kb 4/10-es, ha osztályozni kellene, átlagos kis izomláz, amivel még jól elvagy, érzed, hogy van izmod, ennyi, csak sosem volt velem ilyen, hogy később jön ki ilyen sok nappal. Volt régen ez a Doms is, amikor kezdő voltam és leedzettem a bicepszem 4 sorozattal. Na, az kegyetlen, több napig izomláz, bedurranva, alig bírtam mozogni és fájt, mint macskát szrni.
Fiu v lany vagy?
Mutass egy kepet h nezel ki 8 honap edzes utan.legyszi :)
Fiú.
Majd mutatok holnap, ma már zuhanyoztam, nincs kedvem lefelé öltözni.
Hátamról nem csináltam az elején sajnos és nem is tudom most sem normálisan lefotózni, pedig az az egyetlen, ami nekem is tetszik magamon. 2 hónapja kezdtem csak felhúzni sajnos, 60-al ment az elején, most 110-el megy.
Nem tartok még sehol, nem a legjobb még, de legalább szar. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!