MHN fehérjét melyik ízben vegyem?
Figyelt kérdés
Eddig Scitec - BioTech USA fehérjéket vettem, de most szeretnék kicsit spórolni.
Legjobban a Scitec tejcsoki, fehércsoki ízek jöttek be, ezekhez melyik MHN íz hasonlítható?
Holland csoki vagy csokis süti?
2016. jún. 1. 12:06
1/7 anonim válasza:
Személyes tapasztalat, a holland csokoládé kicsit sem édes, és személy szerint úgy gondolom hogy nincsen jó íze. A csokis süti elvileg jó.
2/7 anonim válasza:
Holland csoki édes és finom... Ha az nem édes valakinek, akkor annak már nem az kell, hogy édes legyen, hanem cukormáz...
5/7 Kenzo Tenma válasza:
Én még csak a holland csokisat próbáltam, de teljesen jó.
6/7 anonim válasza:
Eddig egyszer vettem, holland csokisat, nekem bejön. Édes, de nem az az émelyítően, hanem inkább a csoki íze dominál.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Azt hiszem a holland csokisat fogom megrendelni, de úgyis csak a jövő héten jön meg a fizum, addig még írhattok véleményeket. :)
2016. jún. 1. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!