Írnátok/linkelnétek nekem női testépítőket, akik naturálban nyomják?
Figyelt kérdés
2016. jún. 1. 00:52
11/17 anonim 

válasza:

casp lockot? max shiftet... de nem szoktam, minek?
amúgy meg sz...rá van photoshoppolva a kép, a valódi formát nem tudhatjuk. annyira nem para, max a váll, ami elég kerek és széles.
12/17 anonim 

válasza:

Ne akarj úgy kinézni, mint mások, mert csalódni fogsz... kezdj el keményen edzeni és tartsd be az étrended és azt néz magadhoz képest mennyit fejlődsz! Hasonló formát azért el tudsz érni naturálba ha elég keményen dolgozol érte .
13/17 A kérdező kommentje:
Ezen vagyok, de a maxtól még messze.
Amúgy rám motiválólag hat mások sikere, szóval nem azért kérdeztem, mert konkrétan így akarok kinézni (tudom, hogy ez genetikafüggő, teljesen egyéni dolog), csak nagyjából a miheztartás végett, hogy egy nő extra hormonok nélkül kb. mennyi izmot tud magára szedni?
2016. jún. 1. 13:00
14/17 Cortez70 

válasza:

Nem sokat, mivel huszadannyi tesztót termelnek a nők, mint a férfiak. És még egy férfi sem lesz látványosan izmos naturálban. Pl egy Angelov forma az nem megy naturálban, és ő még annyira nem is nagy. Ez van sajnos. ;)
15/17 anonim 

válasza:

Mostmar en is bekokszolok a gecbe.
16/17 anonim 

válasza:

Cortez, a tesztót miből lehet látni egy nő arcán?
17/17 Cortez70 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!