Milyen az a legjobbb forma amit naturálba ki lehet hozni egy testből?
Figyelt kérdés
Úgy értem nagyon jó genetikával, tökéletesen betartott táplálkozással és életmóddal mi a maximum?2016. máj. 29. 15:36
11/25 Cortez70 válasza:
Ilyet én is hallottam. Mondjuk én nem mondanám szarnak.
12/25 Cortez70 válasza:
De azt kértem, hogy írj mást aki jobb és tuti naturál. De Norbit írtad te is.
13/25 anonim válasza:
Csabánál?
Nála talán még te is jobb vagy. :D
14/25 Cortez70 válasza:
Hát nem tudom, én nem versenyeztem még. Most kérdeztem egy edzőt, hogy lenne-e esélyem mastersban, ha nem is dobogóra. Szerinte lenne ha még vagy 5 kg izom rámpattanna, mert csontszárazon kellene 80 kilósnak lennem. Az meg jelenleg nem menne.:)
15/25 anonim válasza:
16/25 anonim válasza:
És még mielőtt jönnek a steroid sikolyok :D aki szerint az itteni formája senki számára sem elérhető : https://www.youtube.com/watch?v=iQpgXjh18vg az hagyja abba ezt a sportot inkább. Én biztos nem leszek ekkora sose, mert alapból nem egy ilyen masszív genetika vagyok, pedig nekem ez jobban bejön, mint a romszálkás forma.
17/25 Cortez70 válasza:
Az első az szar monty, ennél én is jobb vagyok. Nulla mellizom.
A második meg televan ez egyértelmű. Tessék sikoly.:) De nincs harag remélem.
18/25 anonim válasza:
19/25 anonim válasza:
dehogy, szerintem ezt már párszor átbeszéltük :D azt nem tudom, hogy ő mit csinál de szerintem a formája hozható ha masszív vagy és nem akarsz szálkás lenni, meg persze itt minimum 5 év komoly munkáról beszélünk. Lui meg nem nagy ,de 40 évesen is ilyen szálkás. Szerintem mindenki a saját alkatához és képességeihez mérten hozza ki a maxot magából, nem lehetünk mind egyformák.
20/25 Cortez70 válasza:
Az a fa sza, hogy minden nap írunk több oldalt, hogy ki naturál meg ki nem. De ettől semmi nem változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!