"Metaxon" szteroid?
Figyelt kérdés
Hallottam róla ezt-azt, igy gondoltam kérdeznék a hozzáértőktől, hogy ez valójában mennyire hatásos, mennyire kemény szteroid, gondolok a mellékhatásokra, meg úgy általában mit kell tudni róla na? :)2016. máj. 27. 16:59
1/8 anonim válasza:
A hozzáértők itt vannak a gyakorikérdéseken, igen. Nyárra jó lenne izmosnak lenni mi?
2/8 A kérdező kommentje:
Hát hozzáértők alatt pont nem rád gondoltam, hanem pl. Cortez, és mellé fogtál életem, cirka másfél éve edzem, nem kell nyárra a jó forma, már megvan. :)
2016. máj. 27. 17:30
3/8 anonim válasza:
Gondolom 1,5 év edzéssel olyan bomba lehet a forma, ha felrobbanna, eltűnne Európa a térképről.
4/8 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem emlitettem hogy "bomba", most pedig állj tovább, és kötekedj máshol. Köszönöm.
2016. máj. 27. 17:45
5/8 Cortez70 válasza:
Tablettás methandianone. Szteroid. De van szuris meta is az jobb.
6/8 anonim válasza:
Erőt, tömeget hoz rendesen (sok vizet). Magában egy szar, kúra elején kickstartnak 3-4 hétig okés aztán kifújt.
Nem kemény, közepes, "cigánykoksz".
7/8 A kérdező kommentje:
És ez után is kell valami(nem teljesen értek hozzá, szoval lehet hülyeséget irok), amivel levezeti az ember, általában HCG, meg Zita az amiket olvasni szoktam, nos ilyenekre gondolok, valami kell? Nem tervezek semmilyen kúrát, csak meséltek ezt-azt a cuccról, és tudni akarom hogy mennyi volt a meséből reális. :)
2016. máj. 27. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!