Nektek ezek közül melyik női testalkat tetszik a legjobban?
Első:
Második:
Harmadik:
Negyedik:
Tudom, hogy ennél többféle testalkat van, de most ezek közül válasszatok :D
Második :D Ez lenne nálam is a cél, de mivel főleg hasra hízom s nem akarok rámenni a durva szálkásításra nőként, lehet, hogy nem fog összejönni, nem baj, nézegetni azért szeretem.
De ezek kellemes esztétikai élményt nyújtanak s motiválnak, a harmadik csoport, főleg ilyen szögekben s csípő/derék aránnyal inkább a libidómra s a szexuális fantáziámra hatnak (demipanszexuális vagyok, azt hiszem, mindenesetre a nők tetszenek jobban). Ha szükségem lenne egy barátnőre, nem bánnék egy ilyet, de én nem így akarok kinézni.
Az első vézna, a negyedik pedig bizonyára kokszol meg különben is, a női kockahas számomra a második csoport :) Azért húzzuk meg valahol a határt, sokaknak még a második se jó, nekem igen és ha nekem összejönne, az annyira szuper lenne, azt pedig magasról le, hogy kinek tetszenék úgy. Kövéren egy csomó vidéki fickónak bejöttem, de magamnak durván nem, mire jó az?
A második csoportból az utolsó előtti. Az maga a tökély számomra, már amennyit látok belőle. A finoman kockás has és a kidolgozott kar a gyengém. A lábat nem szeretem nagyon izmosan, bocs, esztétikailag így működöm, a naturál max lábban nekem kicsit sok.
Nekem se telik kondibérletre, lehet, hogy súlyzókra se, de azt veszem, mert kell. Ha kevés a súly, vegyél, olcsóbb, mint minden egyes hónapban a kondibérlet.
Bocs, Monty, amúgy van rosszabb, csak elfelejtettem az igen faramuci szót, aki önmaga nem akar szexet, de szeret olvasni róla meg ilyenek.
Nem tehetek róla, hogy nem vagyok normális, de a demipanszexuális pontosan kifejez, azt hiszem. Viszont az ember nemére kb. 6 verziót tudok, miközben van szó vagy 2 tucatra. Azok valószínűleg már oltári nagy hülyeségek a sok kis különleges hópehelynek. Némelyik efféle dolog viszont valós, nem tehetünk róla, ha nem adunk neki nevet, akkor is létezik, csak több szóval lehet elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!