MHN 100 Whey Pro melyik ízben a legfinomabb?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már rákerestem a kérdésre, de hátha azóta van több tapasztalat. Jelenleg a holland csokis van, ez bejön ízre, de hamarosan elfogy. Maradjak ennél, vagy próbáljam ki valamelyik másik csokisat? (A vaníliát alapból nem szeretem, és az epres-banános sem hoz lázba.) Van esetleg belőle kisebb, egy adagos kiszerelés, hogy ki lehessen próbálni?
Tudom, hogy a fehérjét nem az íze miatt isszuk, de nekem azért az sem mellékes. Köszi a válaszokat.
2016. máj. 25. 19:06
1/14 Cortez70 válasza:
Vanília, epres fehércsoki, sütis.
2/14 anonim válasza:
Én nem rég vettem sütiset. Ízre engem leginkább a sztracsatellára emlékeztet, de nagyon intenzív, 1 liter vízzel iszom, és még így is nagyon kellemes íze van. Nem habzik.
3/14 anonim válasza:
Mind faxa.
Nekem most 5 kilósból van tejcsokis.
Vannak persze kis kiszerelések.
Bszki zuhog az eső. Nagyon jó az idő mostanság.:D
Hétfőn full nyár volt.
De most..:(
:D
4/14 anonim válasza:
mhnből nincs 5 kilós haver, te wppről beszélsz
csoki-kekszet probálnám ki, nekem most az van, sztem faxa
5/14 Cortez70 válasza:
Bence, mnh fehérjékről van most szó, nem scitec. ;)
7/14 anonim válasza:
Hát nem a holland csokoládé az biztos. Személy szerint elég rosszízűnek tartom. A többi jobb lehet csak
9/14 anonim válasza:
Nekem a kókusz csokis ízlik a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!