Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szalkaistashoz porok, ezek jók?

Szalkaistashoz porok, ezek jók?

Figyelt kérdés

Nem vagyok biztos, nekem egyik testépítő ismerősöm mondta, hogy ezeket használjam szalkaistasnal. 100%whey protein professional és vitargo.

Ezek jók ? A vitargot edzés után kell hasznalni, a fehérjét nap hányszor kene? Az úgy jó esetleg hogy reggeli után és edzés után ?

2016. máj. 25. 17:33
 1/4 Téékáá ***** válasza:

Az h a tested h fog viselkedni(szálkásodsz,zsirosodsz, vagy éppen izmosodsz is)attól függ h milyen a táplálozásod, amiket a haverod javasolt azok étrendkiegészitők csak, ha ennyit tudott neked tanácsolni a szálkásitáshoz akkor keress másik tanácsadót!

A porok: 1. a fehérjéből izom épül (ez a whey pro) diéta alatt(szálkásitáskor) fokozott fehérje bevitelre van szükség h kevesebb izmot veszits DIÉTA alatt(azzal tudsz szálkásitani, nem zabálsz sok szart)

2. Vitargo egy szénhidrát forrás, nem indokolt a fogyasztása diétában( amugyis arra törekszel h kevés energiát(szénhidrátot=vitargo) vigyél be, amit meg beviszel az legyen szilárd kajával h ne dögölj éhen.

ajánlom Drugs Bunnytól a Sárga kapszulát, többet segit mint a nagyokos haverok!

2016. máj. 25. 17:46
 2/4 anonim válasza:
Van egy egész doboz vitargom (zöldalmás), itt áll a szekrényben már 2 éve olyan mocsok íze van nem tudom meginni, kell valakinek?
2016. máj. 25. 17:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Csirke mellet/ combot szoktam enni kenyérrel/krumplival/rizzsel.
2016. máj. 25. 18:35
 4/4 Cortez70 ***** válasza:
A protein az jó, de van olcsóbban ugyanilyen jó is. Vitargo nem kell szálkásításkor (gyors ch), inkább kis összetett ch menjen, pl zabliszt vagy kis pufirizs a proteinhez. Amúgy nem ez számít, hanem az egész napi össz kajabevitel.
2016. máj. 25. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!