Nektek hanyas vadlitok van? ( kerülete cm-ben)
Figyelt kérdés
2016. máj. 25. 17:26
11/13 anonim válasza:
7. Ki mondta hogy a combunk kicsi? Vagy neked csak vádliból áll a láb? Ha kicsit értenél hozzá akkor tudnád, hogy a vádli a legmakacsabb izomcsoport tud lenni ha nincs jó genetika hozzá, de neked biztos 52cm-es vádlid van :)
12/13 anonim válasza:
Lány vagyok, de nekem 39cm ha befeszítem.
13/13 anonim válasza:
"Úgy látom errefelé sem divat a lábnap, csak az a lényeg ami kilátszik a kocsiból."
Ha a vádli nem genetika kérdése, akkor szerinted miért van sosem sportoló (és általában túlsúlyos) embereknek dinnye nagyságú vádlijuk, miközben keményen sportoló emberek alig tudják növelni a sajátjukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!