Nem ehetek több bablevest lábnapon?
Figyelt kérdés
Ma guggoltam és előtte megettem 2 órával 2 tányér bablevest, és guggolásnál az utolsó ismétlésnél beszartam, ez normális? Nem fake kérdés. Akkor ezentúl kerüljem a bablevest lábnapon vagy mivel lehet ezt megoldani? És egyébként azóta egész este fingok....2016. máj. 24. 21:18
3/12 anonim válasza:
2-3 hétig egyél minden nap babot, nyomjad a zabpelyhet is, és menjen sok zöldség gyümölcs. Belevarázsolhatsz napi pár evőkanál búzakorpát is a kajádba. Így hozzászoktatod a szervezeted a magas rostbevitelhez, és többé nem fogsz fingani semmiféle babos kajától.
Viszont amíg hozzá nem szoksz, egész nap fingani fogsz. Döntsd el, hogy megéri-e neked. Nekem muszáj volt, onnan tudom.
4/12 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem kiveszek egy kis szabadságot, mert olyan munkahelyem van ahol elég erős a szag,és ez a babos fing eszméletlen büdös, nem hiszem hogy sokan tolerálnák, és egyből tudják, hogy én voltam,alapból fingós vagyok....
2016. máj. 24. 21:28
5/12 anonim válasza:
Persze, normális én is mindig szétfosoma termet guggolásnál, felhúzásnál meg egyszerre fosok és közbej vért hányok a tükörre.
6/12 A kérdező kommentje:
5. Akkor veled nem edzenék, jó büdös lehetsz az edzés végén.
2016. máj. 25. 16:06
7/12 anonim válasza:
Dehogy, bazsarózsa illatút fosok, a hányásom meg gumimaci szagú.
8/12 A kérdező kommentje:
cukormentes gumimaci?
2016. máj. 25. 16:46
9/12 anonim válasza:
Nem. Haribo. Abba fincsi fruktóz van és még az izületeimnek is jót tesznek a kis zselatinmacik. Igazi superfood.
10/12 A kérdező kommentje:
Mert te megeszed amit kiokádsz???
2016. máj. 25. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!