Ismertek ilyen könyvet?
Figyelt kérdés
Olyat keresek aminek az ökölvívás a témája és olyan, mint pl. a súlyzós edzésben a starting strength. Remélem érthető.2016. máj. 22. 22:28
1/9 Kerze válasza:
bocsi az offért de ez engem is érdekelne
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
igen mike tyson írt ilyen könyvet de hogy hol lehet megvenni lövésem sincs
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi meghesszelem mindenképp. Lehet nem pont ebbe a kategóriába kellet volna tennem, de szerintem nézegetik ezt is boxolók. Azért remélem majd ír, olyan is aki konkrétan olvasott ilyeneket és már boxol egy jó idelye, van rálátása melyik könyv lehet leginkább ez a kategória.
2016. máj. 22. 22:45
5/9 anonim válasza:
Én az Alexandra-könyvesboltban láttam ilyesmi könyveket a sport részlegnél.
6/9 anonim válasza:
Csak tolj még egy gramm cuccot hetente oszt jó lesz minden.
7/9 anonim válasza:
Annyit még hozzáfűznék, hogy a küzdősportoknál kevésbé működik ez az autodidakta önképzés, mint a súlyzós edzés terén.
Én birkózáshoz olvastam 3 szakkönyvet, meg a súlyzós edzéshez is ami elérhető, de a bunyós könyvek másról szólnak - inkább pedagógia, pszichológia, gyerekeket hogyan kell edzeni, ilyesmi.
Tehát nincs akkora hasznod belőle, mintha elolvasnád kondihoz a sárga kapszulát.
Meg a bunyós világban inkább netes cikkek vannak, mit hogy csinálj, minek mi az előnye stb.
8/9 anonim válasza:
Ross Enemaitnak vannak könyvei edzésről, főként küzdősportokhoz. Youtube csatornája is van.
9/9 A kérdező kommentje:
Jó mondjuk ez világos, volt, hogy könyvből nem lehet megtanulni boxolni, csak érdekelt, hogy mi ami ilyen nagy alap szakkönyv ebben a sportágban.
2016. máj. 23. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!