Mióta AAKG és beta alaninnal egészítem ki a napi tápanyagom, azóta kemény, kissé szorulásos székletem van. Lehet valamelyiknek a mellékhatása?
Figyelt kérdés
AAKG t nem hiszem, inkább alaninere gondolok.2016. máj. 19. 22:11
1/5 anonim válasza:
Nincs ilyen mellékhatása egyiknek sem. Folyadék és rostbeviteled rakd helyre.
2/5 anonim válasza:
Napi min. 3 liter víz és 1 kávé is mehet :)
Esetleg hetente berakni egy keményebb 15 perces kardiót, teljes erőbedobással :)
3/5 A kérdező kommentje:
Ilyen jellegű probléma nem lehet, napi 4-5 liter folyadék lemegy, rost se lett kevesebb, mint eddig volt. Napi 1 óra aerob is megy
2016. máj. 19. 23:50
4/5 anonim válasza:
Akkor hagyd el a beta alaninet és nézd meg mi történik, de én erősen kétlem, hogy az ilyesmit képes lenne kiváltani főleg, hogy gondolom nem napi 20g-ot tolsz belőle, vagy valami ilyen extrém mennyiséget.
5/5 anonim válasza:
A kreatin már okoz néhány embernél gyomorbántalmat, de az sem szorulásos tünet szokott lenni, hanem az ellenkezője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!