Fehérje fagyi/jégkrém receptet tudnátok írni?
Figyelt kérdés
Próbálkoztam csak simán tejsavót nagyon kevés vizzel is vizízű, nem igazán jött eddig össze nekem, remélem lesz valamelyikötöknek ebben tapasztalata2016. máj. 19. 21:16
1/9 anonim válasza:
Keverj bele kazeint kb fele fele arányban pudin sűrűre és úgy fagyaszd le.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
Krémes jelleget mivel érhetek el?
2016. máj. 19. 21:30
3/9 anonim válasza:
Ennek a kettőnek a keveréke alapból pudingszerű lesz, de használj édesítetlen mandula, vagy kókusztejet attól még egy kicsit krémesebb lesz a cucc.
4/9 anonim válasza:
persze, itt van 2 király oldal, tele vannak recepttel, én is innen szoktam lesni, csak ajánlani tudom! :
www.google.com
www.youtube.com
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi Monty, mindenképp kipróbálom
2016. máj. 19. 21:54
6/9 anonim válasza:
Írok én neked aranyom, 50 évig dolgoztam a szakmában, a retkes körmű kisujjamban van.
Fogom a tejet, összeöntöm fagyiporral meg vízzel meg egy kis túróval és a kezemmel összekutyulom, aztán megfagyasztom.Sajnos nem tudok már neked készíteni, mert bezáratták a műhelyemet.
Üdvözlettel:
Illés bácsi
7/9 clint válasza:
Krémtúróval krémesebb állaga lesz.
8/9 anonim válasza:
A Peak oldalán is vannak receptek.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi:) rendesek vagytok :) Isteni lett
2016. máj. 20. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!