Zitazonium jó kúra után?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvasgattam de szinte mindenhol mást írnak. Valaki kúra közben használja és van aki kúra után visszaállításra. Hogy van ez?2016. máj. 19. 18:31
11/20 Cortez70 válasza:
Nincs olyan, hogy tuti jó cucc. Side effect lehet mindig. Nem cukorkàkról van szó. mondjuk a cukor is szar. ;)
12/20 anonim válasza:
persze, én is még csak tanulmányozom a testépités ezen részét... igazábol ja, közbe provi, utána hcg meg zita, ez az alap...
13/20 A kérdező kommentje:
Még annyi lenne hogy a Clostilbegyt is jó levezetésnek? Ez "ÁLLÍTÓLAG" 14 nap alatt "VISSZAÁLLÍTJA" a teszto termelésed. Szerintem több lesz az mint 14 de jó ez is? Nem?
2016. máj. 19. 19:02
15/20 A kérdező kommentje:
Hogy biztos ami biztos legyen majd nyomom a zitát és a closit is. Még egy utolsó kérdés. Provit jó úgy szedni hogy az utolsó 10 napon a kúrából? Lehet hülyeséget kérdeztem. Ha meg végig kéne szedni akkor az igen drága mulatság lenne. Esetleg van még egy másik "cucc" ami hasonló a provihoz? Az igazság hogy csakis a provit ismerem ami meggátolja az aromatizálódást hogy ösztrogénné alakuljon
2016. máj. 19. 19:09
16/20 A kérdező kommentje:
Meg még annyi hogy a Clostilbegyt hogyan kell adagolni?
2016. máj. 19. 19:14
18/20 clint válasza:
A zita akkor javasolt kúra közben, ha a bimbó érzékeny, amúgy kúra után ajánlott.
A provi aromatázgátló kúra közben jó, kúra után is ajánlom, mível pl nálam a zita lenyomja a libidót a provi nagyjából segít ezen, plusz azt is amúgy a természetes hormon visszaállításra gyártják.
Hcg a heréidnek kell, hogy hellyel közel visszaálljanak, bár ugyanolyan sztem nem lesz. Closty is jó a spermaképződéshez, de ösztrogén ezért emellé is ajánlom a provit vagy a zitát!
19/20 anonim válasza:
clint, mi a véleményed a hcg + clomid kombóról? pl egy átlagos test-e vagy szuszi kúra után?
20/20 clint válasza:
Herold én mindkettőt használom, de ha hajlamos vagy az ösztrogénre vagy provi vagy zita elférne mellé...
A clomid(clostyl) egy szintetikus ösztrogén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!