Elegem van a sok idiótából, ti hogy kezelitek ezt a nagyon okos társadalmat?
"Én tisztán, minden cucc nélkül akarom csinálni"
Erre mondd neki, hogy akkor úgy fog kinézni mint én. Kész! Nem szabad leállni vitázni meg ne lássák, hogy zavar téged a dumájuk mert őket az erősiti. Nem csak ebben vannak fikázós emberek, hanem minden területen, ahol az ember több sikert ér el mint az átlag. Valakinek a siker van, valakinek meg a fikázás marad.
Eszembejutott egy vicces megállapítás is, hogy én szteroidot használok xd
Hobbi kertész vagyok, és minden évben termesztek dinnyét is. Van egy olyan fajta dinnye (carolina cross) ami akár több mint 100 kilósra is megnőhet (rekord ilyen 130 kiló körül van, ha jól emlékszem) nekem 35 kilót sikerült elérni, ami azért nem rossz eredmény (több termelővel is tartom a kapcsolatot, nekik 40-50 kilót sikerült elérni)
Na és a lényeg, hogy dicsekedtem, meg mutattam a képet, hogy mekkorára nőt, és valakinek az volt a halál komoly megállapítása, hogy a vizeletem is teli van szteroidokkal és én biztos állandóan ezt a növényt öntöztem a vizeletemmel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!