Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elegem van a sok idiótából,...

Elegem van a sok idiótából, ti hogy kezelitek ezt a nagyon okos társadalmat?

Figyelt kérdés
Elegem van, hogy mindenki azt mondja hogy kokszolok, mert nyilvánosan képes vagyok meginni a turmixom. Kokszolok mert jobban nézek ki náluk. Kokszolok mert tisztán kajálok, kokszolok mert lejarok heti 10 órát edzeni. Kokszolok mert testépítő hirportalokat olvasok. Kokszolok mert szabadidőm és lassan munkám is a sport.... Kokszolok mert élek.... Meg tudom porzik a vesém, meg ha műtétre esne sor elporozna az izmom. Meg az izomzatom fele csak por és nem is izom...
2016. máj. 15. 12:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Én tisztán, minden cucc nélkül akarom csinálni"

Erre mondd neki, hogy akkor úgy fog kinézni mint én. Kész! Nem szabad leállni vitázni meg ne lássák, hogy zavar téged a dumájuk mert őket az erősiti. Nem csak ebben vannak fikázós emberek, hanem minden területen, ahol az ember több sikert ér el mint az átlag. Valakinek a siker van, valakinek meg a fikázás marad.

2016. máj. 15. 14:42
 12/14 anonim ***** válasza:
mármint azt akartam irni természetesen, hogy úgy fog kinézni mint te :)
2016. máj. 15. 14:43
 13/14 Szergej55 ***** válasza:
Ha lesznek igazi problémád, ezek már fel sem fognak tűnni majd. :D
2016. máj. 15. 14:59
 14/14 A kérdező kommentje:

Eszembejutott egy vicces megállapítás is, hogy én szteroidot használok xd

Hobbi kertész vagyok, és minden évben termesztek dinnyét is. Van egy olyan fajta dinnye (carolina cross) ami akár több mint 100 kilósra is megnőhet (rekord ilyen 130 kiló körül van, ha jól emlékszem) nekem 35 kilót sikerült elérni, ami azért nem rossz eredmény (több termelővel is tartom a kapcsolatot, nekik 40-50 kilót sikerült elérni)

Na és a lényeg, hogy dicsekedtem, meg mutattam a képet, hogy mekkorára nőt, és valakinek az volt a halál komoly megállapítása, hogy a vizeletem is teli van szteroidokkal és én biztos állandóan ezt a növényt öntöztem a vizeletemmel...

2016. máj. 30. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!