Leírnátok az egész hátedzéseteket?
"4. napon csigán szélesen lehúzás"
3. napon csigán szélesen lehúzás*
De lényegtelen. :D
Bemelegítés
Húzódzkodás saját súllyal, 30-35
Húzódzkodás 2 db 24kg os kettlebellel amit jobb híján egy kötéllel akasztok a nyakamba 3*6-8 ismétlés
Hiperhajlítás saját sullyal 30-35
Hiperhajlítás egy 20 as tárcsával amit átölelek 3*12
Felhúzás 70kg 3*8-10
Döntött törzsű evezés a 2 bellel 3*10
Vagy
T rudas evezés 3*10 30kg-al
Döntött törzsű oldal emelés (váll)
Oldal emelés.
A végén még van egy vádlizás.
Valami nem stimmel...
Hogy lehet, hogy 48 kg-al 6-8-at huzockodsz, a dontott torzsu evezest T ruddal meg csak 30kg-al csinalod? :)
:)
Szerelem király, úgy, hogy otthon edzem, és a rendelkezésre álló eszközök, variálgatás nélkül ezt engedik... Márpedig utálom őket variálgatni :)
Húzódzkodás saját súllyal, 30-35
Húzódzkodás 2 db 24kg os kettlebellel amit jobb híján egy kötéllel akasztok a nyakamba 3*6-8 ismétlés
Hiperhajlítás saját sullyal 30-35
Hiperhajlítás egy 20 as tárcsával amit átölelek 3*12
Felhúzás 70kg 3*8-10
Döntött törzsű evezés a 2 bellel 3*10
Vagy
T rudas evezés 3*10 30kg-al
Döntött törzsű oldal emelés (váll)
Oldal emelés.
A végén még van egy vádlizás.
Van 2db 16, 2db 20, és 2db 24kg os bellem
Egy 8kg os rudam, rajta 62kg tárcsával
Egy hosszú rúdra hegesztettem 30kg vashulladékot, ez a t rudam :)
De ha egyszer lesz lelki erőm majd bővítem valamivel :D
Van 2 egykezes rúd 20-20 kgal, van 2 15-15 kg os, van 2 db 20 as bazinagy cementes tárcsa csak úgy, + szoba bicikli, sztep pad, húzódzkodó, hiperhajlító(saját készítésű, mert indokolatlanul drágák), 1 natur pad.
Ezzel oldom meg az összes izomcsoport edzését... Régen még pakolgattam a tárcsákat jobbra ballra, mára belefáradtam, meg mondom, nem is célom a fejlődés :)
Az úgy valóban teljesen aránytalan. Hány kg a testsúlyod? Ha ilyen 50kg körül vagy, még úgy sem reális, hogy szumma 100 kilóval 6-8-at húzódzkodsz, felhúzás meg T rúd nem megy többel.
Vagy tudnád többel is csinálni, illetve ezzel a súllyal amit írtál több ismétlést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!