Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha 4 hónapja jarok kondizni?

Ha 4 hónapja jarok kondizni?

Figyelt kérdés
Ha 4 hónapja járok már konditerembe és tömegelek ,de szeptembertől úgy néz ki elfogok kezdeni boxra jarni akkor ugye nem fogok fogyni + boxra nem gond a nagy izom ?

2016. máj. 6. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben vagyunk, bár én nem 4 hónapja edzem:) és semmi komolyabb célom nincs a boxal csak heti 1-2 edzés. Összeegyeztethető, de döntened kell melyik élvez prioritást a másikkal szemben és a kaját meg a pihenést is úgy kell alakítani, hogy elég legyen.
2016. máj. 6. 17:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Hat nekem csak heti 1-2 edzes lenne kicsit jobban megtanulni utni stb.. hat heti 3x jarok hetfo szerda pentek . Kedd box meg szombat ugy szerintem eleg jo lenne ja hat igen akkor gondolom + kaloria is kell . Nekem az edzes fontosabb .
2016. máj. 6. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Nállam is kb. ez van, csak a napok variálódnak a munka miatt, nem ennyire fix. Gondolom teljes testedzést csinálsz.
2016. máj. 6. 18:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Ertem . Hat nem eppen ,osztott edzest csinalok.
2016. máj. 6. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem célszerűbb teljest testet, főleg mivel még csak 4 hónapja edzel. Jobban fejlődnél.
2016. máj. 6. 18:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Ep ez az hogy sokaig ugy csinaltam . Igy hogy osztottra valtottam sokkal jobban fejlodok. Am 15f
2016. máj. 6. 19:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Csinálhat osztottat is már, mindenkinek más fekszik. Ha eszel rendesen nem megy le izom.
2016. máj. 6. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!