Nektek mennyi a vérnyomásotok, pulzusotok nyugalmi állapotban?
Lehet ezt a kérdést nem itt kellett volna feltenni, de engem érdeklne , hogy nektek mennyi az annyi?
Nekem nyugalmi állapotban 142 / 60 pulzus 80 volt.
Később visszamértem , megint 80 volt.
Szerintetek ez nem sok?
1 éve kondizok. 24 / F jelenleg 93 kiló betömegelve, de nem úgy mint egy disznó.
Legutóbbi orvosi eredménye: 121/80 pulzus 57.
31 F
Két éve edzek és figyelek a kajára, előtte nekem is 80 körüli nyugalmi pulzusom volt és magas vérnyomásom. Igyekszek sok aerob mozgást beiktatni, egészség szempontjából szerintem még fontosabb, mint a súlyzós edzés.
A 142 kicsit sok.
Nekem általában 120 és 130 között van a vérnyomás, a pulzus pedig 60körül (kicsit alacsony). Clennel 80-90 körül.
120/80 pulzus 60
30/f
Mindig edzem valamit, de nem rendszeresen és az étrendemre sem figyelek különösebben, csak arra, hogy sok zöldséget egyek.
Most reggel ébredés után 2 órával megmértem.
122/ 53 , pulzus 74 volt.
Heti 3 - 4 30 perc - 1 óra közti aerob/cardio edzéssel , 93 - 94 ről ről mondjuk lemenni 88 ra ( 184 cm vagyok) segíthet valamit vagy nézessem meg magam kardiológussal is?
Egyébként köszi a kommenteket!
Köszönöm!Jöhet még válasz :)
Kíváncsiságból megmértem most is ez lett az eredmény:
131/ 62 , pulzus 70
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!