11/21 anonim válasza:
11% te hulye vagy. Minek irsz baromsagokat?
12/21 anonim válasza:
Szerintem csak trollkodik ez a hagymás gyerek. :)
Túllőtte már.
13/21 anonim válasza:
Most mi ebben a hihetetlen?Ez megtortent eset velem.Ittam egy energiaitalt folhúzás elött.Gondolom megemelhettr a vernyomasom es felhuzas kozben megfeszult az ér a szemembe.Jo,hogy nem pattant el.
14/21 Cortez70 válasza:
Jó is, így legalább tudsz ideírni baromságokat.
15/21 anonim válasza:
Szerintem ez annyira egyénfüggő, hogy próbáld ki. Rám nem hat a kávéban levő koffein és sokan vagyunk ilyenek. Van, akire semmilyen koffein nem hat.
Nem mintha alapesetben bármit innék edzés előtt vízen kívül, de én önfejű kezdő vagyok :)
16/21 anonim válasza:
Miért konkvisztador ur,,nem az Enerdzsájzer miatt feszűlt meg az ér a szememben?
17/21 Cortez70 válasza:
Te kategóriát tévesztettél szerintem. Vagy bolygót.
18/21 anonim válasza:
Miért,az energiaital megemelhette a vérnyomásom,ami követkztében felhúzás közben a nagy erőlkzdésben majdnem elpattant egy ér?Nem jól gondolom?
19/21 anonim válasza:
Konkvisztátor úr :D én Beszarok ezen a gyereken.
Amúgy én is kávét szoktam ha fáradtabb vagyok de néha nem dob rajtam
20/21 snake priskin válasza:
Teljesen egyénfüggő. Van aki pont kellemesen élénk lesz tőle, nekem kivágja a pulzusom a csillagos égig, haverom meg lefekvés előtt is simán megiszik egy kávét, az íze miatt, annyira nincs rá hatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!