Estére 'proteintorta'?
Figyelt kérdés
Víz + fehérjepor + mikró. Ezt szoktam enni mikor elalvás elott kicsit ehes vagyok, de már nem akarok valami nehezet enni. Szerintetek jó vagy hulyeseget csinalok? Egyébként szálkásításról van szó. A válaszokat elore is koszonom.2016. ápr. 19. 21:42
1/8 A kérdező kommentje:
annyit még hozzá hogy az állaga szilárd és puha.
2016. ápr. 19. 21:43
2/8 anonim válasza:
Ha így jól jön ki a napi fehérjebevitel akkor mehet nyugodtan.
3/8 Cortez70 válasza:
Mehet, de nekem a mikro nem ízlik. :)
4/8 Kerze válasza:
Érdekes íze van a mikrónak, igen kicsit kemény, rágós először, de meg lehet szokni :D
5/8 anonim válasza:
Hát hogyha nem akarsz nehezet enni ne egyél mikrót:D.
De amúgy simán egyél.
6/8 EmiEmii válasza:
Ezt milyen arányokkal készíted? Hány gramm fehérhe, mennyi víz?
7/8 anonim válasza:
Az engem is érdekelne. Én próbálkoztam már hasonlóval, de baromi tömény lett. :D
8/8 A kérdező kommentje:
nekem sem szokott sirkerulni mert elég keményre szokott sikerulni :D
Szemmértékre adok hozzá kis vizet és elkeverem kb. annyira hogy ne legyen olyan állaga mint egy tésztának. Aztán johet a mikró.
https://www.youtube.com/watch?v=S2v_BX0ZOYE
ezt a receptet használtam csak mindent kihagytam belole a víz és a proteinen kivul :))
2016. ápr. 22. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!