11/23 anonim válasza:
Amikor futó voltam ilyen száraz voltam csak kb harmad ennyi izommal.
De lehet talán natur vagy valami megy mert nem kicsi az állóképessége a gyereknek.
13/23 anonim válasza:
Aki erre azt mondja hogy nem nagy tömeg meg hogy nulla kar az linkeljen már valami magáról tudom gyk-n mindenki szuper
14/23 Cortez70 válasza:
Én írtam a nulla kart. Nekem 45 éves öregszarként 44-es és nem zsíros:
15/23 anonim válasza:
Szerintem megy nala egy kis teszto tul alacsony a tzs ehhez a "kis" izomtomeghez
16/23 anonim válasza:
Hányszor akarod még belinkelni ezt a képet?
Már a könyökünkön jön ki.
17/23 Cortez70 válasza:
Leszarom, hogy te már láttad kiskancsó. A csávó kért képet, azért tettem ki.
18/23 anonim válasza:
A kritizálás nem úgy működik, hogy valakire csak akkor írhatod, hogy nincs rajta nagy tömeg, ha rajtad több van. Nem azt írtuk, hogy egy kis szardarab a csávó, hanem, hogy nincs rajta sok tömeg és ez tény. Egy énekesre is mondhatom, hogy rosszul énekel anélkül, hogy én tudnék énekelni.
19/23 anonim válasza:
Ez iszonyat kiábrándító, nem volt egy darab lábnapja sem.
20/23 anonim válasza:
komoly lábazással nem lehet menőzni zászlóval, meg egyéb menő gyakorlattal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!