Kreatív ötletek otthoni edzésre?
Figyelt kérdés
Olyan válaszokat szeretnék kapni, amiben ötleteket adtok, milyen kreatív megoldásokkal lehet otthon edzeni. Gondolok pl a homokkal telt vizes palackra súlyzó helyett. De hogyan eddzem a vádlit? Hátizmokat? Nem a saját súlyos megoldásokat keresem, hanem nehezítettet.2016. ápr. 16. 13:01
11/17 A kérdező kommentje:
geenanna, neked nagyon köszönöm.
A többieket nem értem, miért kell kiakadni, ha valaki nem olyan, mint ti! Fogalmatok sincs, mi van/lehet a háttérben, ami miatt felteszek ilyen kérdést.
Nincs bajom a saját testsúlyos edzésekkel. Azért nem kérdeztem, mert ezeket tudom.
Többször írtam, a kreativitás volt a kérdés lényege!
És hogy miért kérdezem a nehezítést, ha a két kiló sok? Arra nem gondolt senki, hogy nem egy emberről van szó?
2016. ápr. 16. 17:39
12/17 anonim válasza:
Egy egész tucat ember akik egyszerre bicepszeznek 2db 1.5 literes natur aqua-val. Látványra sem utolsó! :D
13/17 anonim válasza:
Lol akkor milyen lényről van szó ami nem ember nem kreatív és nincs pénze terembérletre
14/17 Cortez70 válasza:
A kiscsákó vagy kis ufo töröltette a kommentem. Lol.
Pedig csak annyi volt nekem is a kérdésem, hogy kiről van szó? Kiscica, több ember?:)
15/17 A kérdező kommentje:
Néhány pókról lenne szó, akiknek nem egyformán nőttek a lábai...
2016. ápr. 17. 01:09
16/17 Cortez70 válasza:
Pókokról? :) Hát miért nem írtad eddig? Így mindjárt ás a dolog. A pókok utálják a saját testsúlyos edzéseket, nekik kettlebell a megfelelő. És tényleg a 2 kiló az nekik sok, 1,5 kilóval szoktak vádlizni egy lábbal, mind a 8 lábbal 3 sorozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!