Ha egyszer nagyon lerészegedek akkor az mennyi kárt tesz az edzéseimben?
Figyelt kérdés
Nem szálkásítok,nem kalóriára értem,hanem arra hogy 1x nagy mennyiségű alkohol mennyi kárt tesz az erőszintemben vagy az izmokban esetleg,és nagy mennyiség alatt pl 10 felest értsetek házpáleszból2016. ápr. 10. 12:40
11/14 anonim válasza:
Nem k_rva mindegy amúgy? Akármilyen választ kapsz, úgyis elmész berúgni.
12/14 Kenzo Tenma válasza:
Nyilván nem fogsz aznap meg másnap sem edzeni, sem regenerálódni, sem normálisan étkezni. Szóval valamennyire visszavet, de ha úgyis elmész, akkor tökmindegy nem? Értem én, hogy meg akarod nyugtatni a lelkiismereted, de ezt csak akkor tudod megtenni, ha nem mész el berúgni.
13/14 anonim válasza:
Egyszer egy évben teljesen mindegy
14/14 anonim válasza:
Normális keretek közötti piálástól nem lesz bajod, de ha segg részeg leszel az nem tesz jót nyilván. Csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!