Tyler miért nem versenyzik?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 7. 22:02
11/27 anonim válasza:
Egyetértek montival, ha lehetne 2x nyomnék zöld kezet.
12/27 Kenzo Tenma válasza:
Azt a csatornát látogattam meg, mivel a másik csatornáját nem is engedte megnézni a youtube.
13/27 anonim válasza:
Le lehet állni ezekkel a tyler kérdésekkel, ez egy senkiházi ember és nem tudom egy maszkos idiotaban milyen peldakepet látsz. Ha a rúd ra teszek 80 kilót és kitesznem youtubera hogy deadlift 500 kg, azt is elhiszed?
14/27 A kérdező kommentje:
Ezzel csak annyi a probléma,hogy Oroszországban kg-t és centit használnsk,nem pedig angolszász mértékegységeket.
Nem tudom,mi ebben a kérdésben olyan provokatív a számodra.Ez egy teljesen normális kérdés,nem trollkodás.
2016. ápr. 8. 19:13
15/27 A kérdező kommentje:
Montypie,miért gondolpd,hogy orosz?
2016. ápr. 8. 21:46
16/27 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy ruszki. Azt hiszem egyszer Ladára ugrált vagy mi.
17/27 A kérdező kommentje:
De akkor miért lb-ben méri a súlyt?Miért azt írja az adatainál,hogy 6' magas?Oroszországban nem ilyen mértékegységet használnak,hanem kg-t és centit.
2016. ápr. 11. 15:18
18/27 anonim válasza:
Azért mert az összes befutott fitnesz videós fontban írja ki az eredményeit, mivel a legtöbb amerikai. Ez a módi, meg így nagyobbak a számok. Elég csak az akcentusát meghallgati, egyértelmű orosz.
19/27 A kérdező kommentje:
Az egy Daihatsu Charade volt.Nem egy Lada.Az Oroszországban nem valami elterjedt autó.
De akkor miért angolul írja az edzéstervét?Volt hogy mögötte volt egy tábla,rajta hogy Monday-Bench Press stb.
Én úgy hallom,mint ha próbálná eltorzítani a hangját,ezért ilyen rekedtesen beszél.Meg a masz miatt is torzulhat kicsit.
De,ha valaki orosz és izmos,az már 100% hogy bűnöző?
2016. ápr. 11. 18:47
20/27 A kérdező kommentje:
De a tárcsái is lb-sek.Kilós tárcsákkal nem jönne ki ilyen pontosan,hogy pl.800 font.
2016. ápr. 11. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!