Szteroid nélkül lehet durva lábakat építeni?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 7. 17:05
11/28 Cortez70 válasza:
Igen, jó vádlit már nehezebb elérni.
12/28 anonim válasza:
Cortez, hogy néz most ki egy lábedzésed? Részletekbe menően ha lehet kérni
13/28 anonim válasza:
Szerintem a kérdező meg lenne elégedve ha ilyen futómű vinné.
14/28 Cortez70 válasza:
Guggolás 4 munkasorozat, lábtoló gépezés 4 sorozat(van mikor a lábtoló van először), lábnyújtás gépen, lábhajlítás gépen (ezt szoktam fekvő és ülő gépen is), vádli ülve és állva. Tudom monty, hogy szerinted nem kell guggolás után lábtoló, de nekem bejön így a dolog egyelőre. Nagyon ritkán kitörès megy helyette.
15/28 anonim válasza:
A lábtolóra most amúgy is haragszom, mert egyszer kellet használnom múltkor, sikerült egy makacs sérülést összeszednem. Én voltam a farok persze. A hajlitó/feszítő gépet szettben csinálod?
16/28 Cortez70 válasza:
Igen, az pihenés nélkül megy szuperszettben.
17/28 anonim válasza:
Cortez, mennyi idő volt mire összeszedtél egy ilyen zsír/izom arányt? Gondolom nem 4-5 év naturban.
18/28 Cortez70 válasza:
30. :)
Amúgy nem vagyok durva forma, mert a hasam az nem valami száraz.
19/28 anonim válasza:
(y) Komoly. Szóval natúrban is lehet mindig finomítani, évtizedek után is. :)
20/28 Cortez70 válasza:
Finomítani, érettebb izmokat kialakítani igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!