Ti a zabot mivel ízesítitek a fehérje poron kívül?
Én tojással.
Régebben, amikor még nem tudtam mitől fosok, tejjel ettem. Azóta nem próbálkozok, tojás vagy semmi.
Vízzel biztos jó a vaniliás cukor.
Mézzel, juhar sziruppal, szerencsi kakaóval, no meg kristálycukorral :)
Én nem vagyok ellene, semmi baj nincs a kristálycukorral, a mértéktelen fogyasztással van a baj, nálam 1kg kihúzza 3-4 hónapot...
Jó mondjuk az valóban sok, igazad van. Nem tudom mennyit eszel, de nekem 100-150g zabot bőven ellep 1,5-2 dl folyadék, ha azt akarom h zabkása állaga legyen vagy beleteszek negyed kiló zabot 2dl tejbe, vagy 1dl tejjel eszem a szokásos adagot. Fél liter tejhez nálam legalább fél kiló zab dukál ha zabkását eszek illetve ennék mivel ennyi soha nem megy be.
Csak annyi az összefüggés, hogy a zab vízzel magában ritka szar, a kakaó vízzel ritka szar, csak egy van ami még ezeknél is vacakabb, a kettő együtt. De hát kinek mi, néha oké ha éppen nincs tejsavó 1-2 napig, de hogy napi szinten nem fogyasztanám semmi pénzért vízzel az biztos. Az a pár g cukor meg teljesen lényegtelen, ennyi erővel tejsavóval se igyuk, mert abban is van 2-5g minőségtől függően adagonként.
Én is hozzátenném hogy a víz+zab+kakaó vegyülettől hányingerem van :D
Én nem bírom felfogni hogy azt az ízt tényleg szereti valaki de hát tényleg ízlések...
Megpróbálok tényleg visszafogni akkor a zabbal és a tejjel is hogy 2dl-nél több ne menjen bele nagyon,mert én imádom a natur kakaót és azt nem akarom elhagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!