Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti a zabot mivel ízesítitek a...

Ti a zabot mivel ízesítitek a fehérje poron kívül?

Figyelt kérdés
mivel lehet még ízesíteni?a kakaó borzalmas a vízzel készített zabban,talán a fahéj jó párosítás?vagy mivel lehetne még?
2016. ápr. 5. 16:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én tojással.

Régebben, amikor még nem tudtam mitől fosok, tejjel ettem. Azóta nem próbálkozok, tojás vagy semmi.

Vízzel biztos jó a vaniliás cukor.

2016. ápr. 5. 18:17
 12/22 Cortez70 ***** válasza:
Miért kellene akkor tejjel csinálni, ha valaki kakaóport tesz bele? Mi az összefüggés?
2016. ápr. 5. 18:19
 13/22 anonim ***** válasza:

Mézzel, juhar sziruppal, szerencsi kakaóval, no meg kristálycukorral :)

Én nem vagyok ellene, semmi baj nincs a kristálycukorral, a mértéktelen fogyasztással van a baj, nálam 1kg kihúzza 3-4 hónapot...

2016. ápr. 5. 18:34
 14/22 A kérdező kommentje:
8. én annyi zabot megeszek hogy fél liter tej is alig áztatja fel,és abba elég sok tejcukor van,azt akarnám visszavenni,20-25gramm fél literbe
2016. ápr. 5. 19:39
 15/22 anonim ***** válasza:

Jó mondjuk az valóban sok, igazad van. Nem tudom mennyit eszel, de nekem 100-150g zabot bőven ellep 1,5-2 dl folyadék, ha azt akarom h zabkása állaga legyen vagy beleteszek negyed kiló zabot 2dl tejbe, vagy 1dl tejjel eszem a szokásos adagot. Fél liter tejhez nálam legalább fél kiló zab dukál ha zabkását eszek illetve ennék mivel ennyi soha nem megy be.

Csak annyi az összefüggés, hogy a zab vízzel magában ritka szar, a kakaó vízzel ritka szar, csak egy van ami még ezeknél is vacakabb, a kettő együtt. De hát kinek mi, néha oké ha éppen nincs tejsavó 1-2 napig, de hogy napi szinten nem fogyasztanám semmi pénzért vízzel az biztos. Az a pár g cukor meg teljesen lényegtelen, ennyi erővel tejsavóval se igyuk, mert abban is van 2-5g minőségtől függően adagonként.

2016. ápr. 5. 22:17
 16/22 Cortez70 ***** válasza:
Neked szar, de az ízlések különbözőek. Meg nem mindegy neked, hogy más mivel eszi? :)
2016. ápr. 5. 22:19
 17/22 A kérdező kommentje:

Én is hozzátenném hogy a víz+zab+kakaó vegyülettől hányingerem van :D

Én nem bírom felfogni hogy azt az ízt tényleg szereti valaki de hát tényleg ízlések...

Megpróbálok tényleg visszafogni akkor a zabbal és a tejjel is hogy 2dl-nél több ne menjen bele nagyon,mert én imádom a natur kakaót és azt nem akarom elhagyni.

2016. ápr. 6. 16:09
 18/22 anonim ***** válasza:
Végül is mindegy, csak én sem tudom elképzelni, hogy lehet elviselni azt az elegyet. :D
2016. ápr. 6. 18:08
 19/22 Cortez70 ***** válasza:
Van aki nyers halat eszik és vannak akik csigát., stb. Nem egyezőek az ízlések és nem a tiéd az etalon. Nem hiszem el, hogy ennyire nehéz felfogni, hogy mindenkinek más jöhet be.
2016. ápr. 6. 18:09
 20/22 A kérdező kommentje:
19. Ezen most ne akadjunk fel,ha ízlik nekik,egyék úgy,csak én most először hallottam ilyet hogy valaki így szereti,a környezetemben mindenki akit kérdeztem undorodik tőle.
2016. ápr. 6. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!