Miért kokszol nagy része a cigányoknak, akik terembe járnak?
Van pár cigány, aki jár a terembe, ahova én, de alig tudok mondani olyat, aki ne tolná a cuccot. Olyan "nagy" a pali, mint én, de 2x akkora súllyal tolja. Van, aki szintén olyan súllyal edz, mintha évek óta csinálná, de még nálam is rosszabbul néz ki, ilyen 35-ös kar, 20% tzs. (Én 38-as kar, 15% tzs, szóval nem sok..) Lábazni sosem látom őket. Alig van gép, amin ne teljes súllyal csinálnák. Szabad súlyokhoz nem nagyon nyúlnak.
Nálatok van ilyen?
Inkább kokszolnak ,mint ,hogy boxolnának.
Ájjj....
"Ha nem akarnak annyit járni....."
Nem is kell nekik.Szezonálisan nyomják!Ha jön a tavasz és a nyár és le lehet vetkőzni trikóra akkor tömi magukat kilószámra a mérgekkel és járnak a terembe de ha eljön az ősz és a tél akkor"kipukkadnak"mint a lufi.Legalább is mifelénk így nyomják.
sokan nem koxolnak. alapból erősebbek :/ nemtudom miért..irogy is vagyok néha
Össze haverkodtam a teremben egy cigánnyal es mindketten harom eve eddzunk.En 24 vagyok ő 25.Sok mindent szedek..a fizum fele erre megy el (nem sorolnam fel..feherje..krea..stb). o meg otthoni kaja de abból bőven. 78 kg vagyok, o 81,120ba nyomok fekve ő 150be .Amivel en megszakadok ő lazán belenyom/felemel.Ilyen a genetikajuk.Ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!