Mit tegyek, ha nem bírom a diétát?
Figyelt kérdés
Kb egy hete kezdtem el diétázni. 17 éves vagyok, fiú, 178cm, és 20% a testzsírom. Precízen tökre be van lőve a kajám, de egyszerűen nem bírom hogy Ennyit eszek. Fáradékonyabb vagyok, fáj a fejem, elbambulok, nem is bírok annyit. Valami ötlet? Egyébként 3 hónapja edzek.2016. márc. 29. 21:49
1/5 anonim válasza:
edzés mellett nem igazán kéne csökkentened a kaja mennyiségét, kb 2 hét amíg megszokod alapból, nem hogy edzés mellett, szerintem kicsit növeld meg az adagodat nagyjából 30%-al mindenből, majd fokozatosan csökkentsd ha mindenféle képpen akarod egészen a mostanáig úgy hetente
2/5 Cortez70 válasza:
Semmit. Ez van kevesebb ch-nál.
3/5 anonim válasza:
Nos, sokfélék vagyunk. Még étrend sem pont ugyanaz a megfelelő s máshogy reagálunk a kalóriadeficitre.
De mivel most kezdted, egyébként is lehetnek hibák.
Nekem volt olyan étrendem, hogy ha megálltam az evést (pedig nem szeretek éhezni) s volt egy csepp deficitem, akkor egyszerűen nem működtem (hisztis szervezetem van, de ragaszkodik a kalóriáihoz, voltaképpen igaza van, csak sok hájam ne lenne mellé. nekem nem szabad zsírt felszedni). Normálisan működő szervezet belejön, de eleinte azért nehéz lehet. A jóval kevesebb ch is lazán okozhat problémákat az elején.
4/5 anonim válasza:
Esetleg ihatnál napközben G-Bombot, vagy valami aminot..az csökkenti az éhségérzetet..legalábbis nekem..
5/5 anonim válasza:
Ha esetleg leírnád az étrendedet, meg valami adatot magadról... De így nem lehet érdemben válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!