Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 15 évesen szedhetek Scitec...

15 évesen szedhetek Scitec Nutrition Tankot? (1,44Kg)

Figyelt kérdés
Már egész régóta edzek és azon gondolkodom ki kéne próbálni valami tömegnövelőt, mert ektomorf alkat vagyok és nagyon sovány (170-180cm, 53-54kg). Vagy esteleg keressek valami nagyobb szénhidráttartalmút, vagy ne is szedjek?

#vékony #Tönegnövelő
2016. márc. 26. 10:17
 1/5 Cortez70 ***** válasza:
Nem a kor miatt nem ajánlom, csak nem kell neked egy zsák cukor még edzés után sem. Vegyél normális proteint és azt igyad összetett ch-val.
2016. márc. 26. 10:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. márc. 26. 10:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Jó a tank,én is ki akartam probál i.De sok a cukorde a Jukbonál olcsobb
2016. márc. 26. 10:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Utolsó, kezdetben tanulj meg írni.

Kérdező, 15 évesen 53 kilóddal nagyon régóta edzhetsz, előbb tedd rendbe a tömegnövelő étrendedet utána egy minőségi fehérje és kezdődhet a növekedés

2016. márc. 26. 14:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Tanév elején kezdtem, azóta nem sokad, de híztam. Mikor itthon vagyok figyelek az étkezésre, de kollégista vagyok így azt eszek hétköznap amit ott adnak.
2016. márc. 26. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!