2/20 anonim válasza:
Azt nem tudjuk hogy ő naturál e, de ez egy nagyon fejlett naturál fizikum lenne.
3/20 Cortez70 válasza:
ez pont a határeset. Nagyon ez lehet a max jó genetikával, Az emberek nagy része nem lesz ilyen kox nélkül.
5/20 anonim válasza:
Elérhető. Én is voltam ilyen kb 4-5 év edzéssel 21-22 éves koromban. Még most is eltudnám érni kb 1 év alatt.
6/20 anonim válasza:
Jó genetikával (nekem közepes) szerintem 1-2 év alatt is elérhető.Persze nem teljesen nulláról. Ha valaki eleve sportol valamit és jó adottsága van, akkor nem kell sokat tenni egy ilyen testért.
7/20 Olaf88 válasza:
# 6
Edzettél már valaha? :D Ha ilyen tömeget akarsz ilyen szárazság mellett, akkor vért kell izzadni érte a legjobb genetikával is. "nem kell sokat tenni" édesjóistenem...
8/20 Cortez70 válasza:
Ja, bírom mikor beírják, hogy simán hozható, de mégsem néznek ki így. Az dumáljon aki elèrte és tud magáról ilyen képet tenni. Ennyi.
9/20 anonim válasza:
7, oké igazad van, tenni kell jó genetikával is. egy picit talán tényleg erősen fogalmaztam.
Egyébként az előtte lévő válaszoló is én voltam, ott írtam, hogy igen edzettem, és néztem is ki hasonlóan koksz nélkül.
10/20 Cortez70 válasza:
Ja persze. Mindenki így nèzett ki règebben. Seems legit. Az idő megszépíti a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!