Miért van az, hogy a testsúlyom nem változik, mégis megy le rólam a zsír?
Kétlem, hogy még mindig izmosodok a fogyás mellett. 7. hónapja edzek folyamatosan és ilyen "szálkás" (magamhoz képest) még sosem voltam. Kb 16-17% a tzs-m, a karomon olyan erek vannak, amelyeket még soha nem láttam, a tricepszemet sem láttam még, hogy milyen a formája, mostmár ez is ki van rajzolódva. A hiba ott van, hogy a mérleg nem mutat különbséget. Sajnos mindig csak kaja és pia után tudok mérni, mert délután edzek és azelőtt mindig van 1 kajám kb 2 órával. 3 hete is 80kg voltam és most is, de mondom, kieresedtem és látom, hogy ment le zsír. Annyi, hogy betegség után kezdtem a diétába közvetlen, csak leírom, hátha számít. Az erőszint nem csökkent, habár ma egy kicsivel kevesebbet bírtam tricepszre, de ez azért is lehet, mert általában 3x edzek egy héten, most pedig ez volt a 4.
Szóval?
2g fehérje, a ch az ingáztatva van, egyik nap 0,5g másik nap 1,5, harmadiknak 1 stb. zsír 0,4-0,7g kb. A ch azért ilyen kicsi, mert alapból 2,5-3g-mal tömegelek.
Fene se tudja, hogy mennyi a kcal szükségletem. Mint írtam, nem élek sok ch-n, de az anyagcserém se egy hűdegyors, inkább átlagos vagy kicsit az alatti.
Az ingáztatás lehet az oka ennek, ezelőtt soha nem volt ilyen diéta közben, mindig ugyan annyi ch-t ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!