Nem nagyon vagyok otthon erőemelő verseny eredményekben, habár az interneten kerestem, esetleg tapasztalatok alapján, szerintetek milyen ha 52 kilósan 80 kilóba tudok guggolni?
Itt mindegy, hogy mit írsz ki, le fognak húzni, hogy az gyenge, ők erősebbek.
Lányként már haladó eredmény, amatőr versenyeken bezsebelhetsz pár dobogós helyet - feltéve, ha ez térdbandázs és ruha nélküli eredmény - de nagy versenyeken koksz nélkül még lányként sem fogsz sokat elérni. De azért megéri kipróbálnod, már azzal többet értél el, hogy egyáltalán elindultál egy versenyen :)
Szép eredmény egy kezdotol de versenyeket nem szep eredménnyel nyernek. Nem hiszem, hogy azért írt ide a kerdezo, hogy megsimogassuk a lelket hanem, hogy reális képet kapjon a verseny esélyeiről.
Nem tudom mennyivel guggolnak a lányok versenyen, így utána néztem. Az ausztrál U18-as RAW rekord 90kg az 52kg-os súlycsoportban. Ezt alapul véve, plusz hogy az átlag edzőterembe járó férfiak 2/3-a nem tud egy szabályos guggolást megcsinálni akkora súllyal, kiemelkedően jó eredmény. Feltéve ha szabályosan csinálod, és nem fél mozgástartományban.
Viszonyításként, ezt találtam gyorsan:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!