Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Haladó testépők, ti erőemelni...

Haladó testépők, ti erőemelni mennyire tudtok?

Figyelt kérdés
meg tudnátok emelni egy könnyeb kocsit? mi az amit még simán elbirnátok de átlag testalkatú ember nem biztos..
2016. márc. 8. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy átlag testalkatú ember 100 kilót se fog neked felhúzni, pedig az még messze nem erőemelés.
2016. márc. 8. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:

--gömb--

Én testepitesben jelenleg sehol nem vagyok, de néhány hónapja backlift módon megemeltem egy 2,4 t önsúlyú kisteher hátulját. Ez erősemberék körében nem nagy dolog, de ha már atlagemberekrol beszélünk, azok közül valószínűleg nem sokan csinálták volna utánam. Kérdezte is a sofőr hogy "itt akarsz megrokkanni?".

Amúgy akkor kb 180-200 kg körül tudtam felhuzasban.

2016. márc. 8. 18:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Gömb te amúgy hány kg vagy és milyen magas?
2016. márc. 8. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Gömbinátor :)
2016. márc. 8. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:

--gömb--

Monty: most 80 körül és 196 centi.

4.: Azért éreztem hogy nem 100 kiló az a kocsi. Egyébként ugy számolom hogy olyan 800kg-1t körül kell emelni hogy felemelkedjen a hátulja, mivel a motor elol van ezert feltételezem hogy a hátulja üresen konnyebb. Mondtam is a sofőrnek, ha Paul Anderson meg tudott emelni 2840 kg-ot ilyen módon, akkor én nehogy már ne tudjak 800 kilót megemelni.

2016. márc. 8. 21:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Semennyire. :D

Utolsó ez jó. :D Tetszik a hozzáállás. (Y)

2016. márc. 8. 22:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!