Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 1 hét alatt -4 kiló betegség...

1 hét alatt -4 kiló betegség miatt?

Figyelt kérdés

Olyan beteg lettem, hogy még az ügyeletre is be kellett mennem 40 fokos láz miatt. Kaptam infúziót és injekciót, röntgen, EKG, de minden rendben volt elvileg.

Ma elmentem edzeni. Az első dolgom az volt, hogy vettem egy multi pack vitamint és ismét elkezdtem szedni az Anadrolt.

Nem lettem gyengébb, karban 1 kilóval bírtam kevesebbet, ennyi. Akkor a 4 kiló mind víz és ch? Nagyon megijedtem, amikor megláttam, hogy 80 kiló vagyok.. 1 hete 84 voltam.

Amúgy is most diétába akartam kezdeni, de így, hogy nem gyengültem és lement a víz és ch(?), így ez kezdésnek nem is rossz diéta idején, ugye? Lehet hülyeséget beszélek, kövezzetek meg. A baj az volt, hogy hiába erőltettem, nem bírtam enni semmit. Napi 2-3x ettem, akkor sem bírtam húst, hiába toltam le. Volt, hogy 0 fehérjés nap is szóba jött sajnos..

Most menne egy laza diéta legalább 6-8 hétig, mert a tzs olyan 18% körül van.

Szerintetek?

Amúgy még mellékkérdés annyi lenne, hogy csak 20 éves vagyok, de gondoltam, van egy kis potya pénzem és vettem egy anadrolt. A vicc az, hogy 2x úgy nőtt az arcszőrzetem, pedig ilyenkor elvileg a csúcson pörög minden hormonális dolog. Nem vagyok ezekben jártas, lehet, csak placebó, de tényleg 2x úgy nőtt az arcszőr. Lehet, hogy alapból kevesebb tesztót termelek, vagy mi?

2016. márc. 8. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Hűha, neked a legkisebb problémád az, hogy fogytál 4 kilót.

Ember, eszednél vagy? Utána sem nézel, csak beszedsz valami hormonkészítményt? Ráadásul kampányszerűen (van pénz - nincs pénz alapon)?

Sportolóként ennél egy kicsit jobban is tisztelhetnéd a testedet...

2016. márc. 8. 15:34
 2/7 A kérdező kommentje:

[link]

Mond már meg haverom, hogy neked ez mióta hormonkészítmény?

2016. márc. 8. 15:41
 3/7 anonim ***** válasza:
A glikogén raktárak ürültek ko, meg vizet veszítettél ennyi. 1 hét alatt nem fogsz több kiló izmot lebontani.
2016. márc. 8. 15:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Van értelme most diétának szerinted? Az elején úgyis ugyan ez játszódik le, mint most nekem. Vagyis velem ez szokott.
2016. márc. 8. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:
1-2 hétig én a helyedben kajálnek rendesen , aztán ha tényleg biztosan helyrerázódtál kezdheted a diétádat nyugodtan. A tápkiegtől meg biztos nem szőrösödtél jobban.
2016. márc. 8. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Az 1-es az "igazi" anadrolra gondolt, ami egy anabolikus szteroid. Az általad linkelt táplálékkiegészítőt ezután nevezték el, hogy a sok hülye azt higgye, hogy ez ugyanaz, és megvegye. Egyébként szerintem ezek szart sem érnek.
2016. márc. 8. 18:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, erről én is tudok, csak én alapvetőnek gondoltam, hogy a tápkiegre kell gondolni.
2016. márc. 8. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!