Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Danabol levezetes?

Danabol levezetes?

Figyelt kérdés
Ha valaki danabolt szed. Ugye kellenek ilyen máj meg vese védo gyogyszerek meg gondolom mas gyogyszerek is. Ezeket honnan lehet beszerezni?
2016. márc. 7. 20:50
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
A naagy paitkába.
2016. márc. 7. 20:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Az Árboc utca 4-es szám alatt.
2016. márc. 7. 21:32
 3/10 A kérdező kommentje:
De most komolyan 😂🔫 legyszives
2016. márc. 7. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Gyógyszertár, de ha már mindenképp koxolni akarsz, akkor ne ijedezz a tűtől.
2016. márc. 7. 21:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Most komolyan az egeszsegedet akarod kockaztatni par selfiert a facebookon?
2016. márc. 7. 21:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem hasznalok facebookot. Nekem ez megszallotsag mondhatni. Es mik azok amiket kene vennem Danabol melle?
2016. márc. 7. 21:46
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Megszállott vagy, tehát a legrosszabb minőségű szutykot akarod használni. Gyökér.
2016. márc. 7. 22:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj itt mindenki izmos akar lenni elhiheted. De szerintem nem az a megszallott aki nyarra kipattintja magat egy kis danaval hanem az aki 20 ev mulva is csinalni fogja a sportot es formaba lesz. Ha te most elkezdesz egy kurat vagy te is nyomod tovabb es 20 ev mulva jo esellyel korhazba leszel vagy elobb utobb leallsz a kuraval mert tonkre ment ez-az a szervezetedben es ugy ossze leszel esve mint aki soha nem edzett. Szoval szerintem nem az a fanatizmus amit te csinalsz.
2016. márc. 7. 22:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Megszállott? És itt kérdezel (kérdést se tudod normálisan kiírni) ilyen hülyeségeket? Tudod mi vagy te? Nem megszállott, hanem egy fogyatékos analfabéta barom...
2016. márc. 7. 23:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Úgylátom itt mindenki gyökér vagy nemtud olvasni mert sztem a gyerek aztkérdezte milyen levezetés kell neki nemazt h milyen káros. gyökerek nemfogjátok fel h leszarja mert neki minden az izom?
2016. júl. 25. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!