Danabol levezetes?
Figyelt kérdés
Ha valaki danabolt szed. Ugye kellenek ilyen máj meg vese védo gyogyszerek meg gondolom mas gyogyszerek is. Ezeket honnan lehet beszerezni?2016. márc. 7. 20:50
3/10 A kérdező kommentje:
De most komolyan 😂🔫 legyszives
2016. márc. 7. 21:34
4/10 anonim válasza:
Gyógyszertár, de ha már mindenképp koxolni akarsz, akkor ne ijedezz a tűtől.
5/10 anonim válasza:
Most komolyan az egeszsegedet akarod kockaztatni par selfiert a facebookon?
6/10 A kérdező kommentje:
Nem hasznalok facebookot. Nekem ez megszallotsag mondhatni. Es mik azok amiket kene vennem Danabol melle?
2016. márc. 7. 21:46
7/10 anonim válasza:
Megszállott vagy, tehát a legrosszabb minőségű szutykot akarod használni. Gyökér.
8/10 anonim válasza:
Figyelj itt mindenki izmos akar lenni elhiheted. De szerintem nem az a megszallott aki nyarra kipattintja magat egy kis danaval hanem az aki 20 ev mulva is csinalni fogja a sportot es formaba lesz. Ha te most elkezdesz egy kurat vagy te is nyomod tovabb es 20 ev mulva jo esellyel korhazba leszel vagy elobb utobb leallsz a kuraval mert tonkre ment ez-az a szervezetedben es ugy ossze leszel esve mint aki soha nem edzett. Szoval szerintem nem az a fanatizmus amit te csinalsz.
9/10 anonim válasza:
Megszállott? És itt kérdezel (kérdést se tudod normálisan kiírni) ilyen hülyeségeket? Tudod mi vagy te? Nem megszállott, hanem egy fogyatékos analfabéta barom...
10/10 anonim válasza:
Úgylátom itt mindenki gyökér vagy nemtud olvasni mert sztem a gyerek aztkérdezte milyen levezetés kell neki nemazt h milyen káros. gyökerek nemfogjátok fel h leszarja mert neki minden az izom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!