Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van itt olyan, aki soha nem...

Van itt olyan, aki soha nem tért át az osztott edzésre, vagy visszatért a teljes testesre? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2016. febr. 29. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Visszatértem, erőnövelés céljából 10 hétre, utána osztott, de váltogatom alapból az edzésterveket folyamatosan.
2016. febr. 29. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Én kipróbáltam már mindent. Most alsótest-felsőtest bontás van.
2016. febr. 29. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Én ugyan még kezdő vagyok, de kb. most tartok ott, hogy végeztem az egészen kezdő teljes testes szakasszal. Nos, nekem nagyon bejött ez s ha már kis súlyokkal edzek, nekem logikus gyakrabban megedzeni az izmaimat, remélhetőleg ez az anyagcserémnek is jót tesz (ki tudja, meddig szálkásítok még, szükségem van minden segítségre e téren), de nem is vonz az, hogy egyetlen izommal foglalkozom egyszerre. Sokkal motiváltabb vagyok így. Jelenleg ennek elég nagy a prioritása, fejlődés pedig majd jön, ahogy jön. Úgyhogy jó darabig ennél maradok.

Nagyon szétszedni pedig sosem akarom, felső- alsótest bontás még elképzelhető egyszer...

2016. febr. 29. 16:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Van, mert nekem ez jobban bevált.
2016. febr. 29. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Folyamatosan váltogatom az egész testes, 2-3-4 felé szedett edzéseket. 6-10 hetes intervallumokban.

Egész testesnél tudod megmozgatni a legnagyobb súlyt, nekem ezért az a "kedvencem".

2016. febr. 29. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Visszatertem eronoveles miatt, 50kg-al nott a guggolasom fel ev alatt.
2016. febr. 29. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!