Van itt olyan, aki soha nem tért át az osztott edzésre, vagy visszatért a teljes testesre? Ha igen, miért?
Én ugyan még kezdő vagyok, de kb. most tartok ott, hogy végeztem az egészen kezdő teljes testes szakasszal. Nos, nekem nagyon bejött ez s ha már kis súlyokkal edzek, nekem logikus gyakrabban megedzeni az izmaimat, remélhetőleg ez az anyagcserémnek is jót tesz (ki tudja, meddig szálkásítok még, szükségem van minden segítségre e téren), de nem is vonz az, hogy egyetlen izommal foglalkozom egyszerre. Sokkal motiváltabb vagyok így. Jelenleg ennek elég nagy a prioritása, fejlődés pedig majd jön, ahogy jön. Úgyhogy jó darabig ennél maradok.
Nagyon szétszedni pedig sosem akarom, felső- alsótest bontás még elképzelhető egyszer...
Folyamatosan váltogatom az egész testes, 2-3-4 felé szedett edzéseket. 6-10 hetes intervallumokban.
Egész testesnél tudod megmozgatni a legnagyobb súlyt, nekem ezért az a "kedvencem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!