Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » MISKOLCIAK, aki kondizik a...

MISKOLCIAK, aki kondizik a városon belül! Melyik konditermet válasszam? (M1 és Cutler fitness jöhetne szóba)

Figyelt kérdés

Szeretnék kondizni járni,és két konditermen gondolkozom,a Cutleren és az M1en.Melyikben vannak jobb gépek,és jobb hangulat?Aki tud valamelyikről vmit,esetleg volt már valamelyikben, letudná írni személyes tapasztalatát? :)

És mielőtt mennék edzeni,azelőtt bekell jelentkezni,vagy elég annyi, hogy random rögtön veszel egy napi jegyet pl ott a helyszínen?

2016. febr. 27. 22:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
rendben köszi :) végül úgy döntöttem,hogy az m1et választom ki első uticélnak :)
2016. febr. 29. 16:43
 12/16 anonim válasza:
Szerintem menj a Cutlerba! Érvek: jegy ill bérlet árában benne van a szauna is. Sokkal jobb és újabb a géppark mint a BB vagy az M1. A BB az csórifalva és negyedakkora mint a Cutler. Az M1 egyedül a versenytársa (méreteiben), de amióta a Cutler megnyílt szinte alig jár oda valaki. Aki megteheti és ki tud fizetni 8000 Ft-ot havonta az a Cutlerbe jár és minőséget kap. Aki nem teheti meg az a BB-be jóval alacsonyabb szintet kap. Te dönts :) (Y) Én a Cutlerre szavazok és megmondom miért! Sokkal több izomcsoportot lényegesen több géppel meg tudsz mozgatni. Persze jöhetnek az ellenérvek is pl minek annyi gép, de ennyi erővel akkor otthon is fekvőtámaszozhatsz meg felülésezhetsz :) CUTLER!! :) Gyere :) (ja és nem vagyok staff, és a főnököt se csípem, de a terem Miskolcon a legjobb)
2016. márc. 2. 11:40
 13/16 A kérdező kommentje:
igen, figyeltem én is,mert elég jó hely lehet,meg vidiken is elég jól néz ki.csak kicsit drága szerintem az a 8ezer :/
2016. márc. 3. 14:46
 14/16 anonim válasza:
Senki sem említette, de én az uni-fitnesst javaslom még esetleg. Most már talán fitness plaza a neve de tök mind1, az egyetemvárosban az uni-hotel földszintjén van, elég jó gépek vannak szerintem az árak is barátiak. Csomószr fejlesztgetik, hoznak uj gépeket stb. tök jó a hangulat. Ha kocsival akarsz járni ingyenes parkoló van az uni előtt végig, ha helyivel akkor meg az uni előtt rak le a 12es busz. Én ott lakom az uniban ezért kézenfekvő, hogy oda járjak, a többi termet nem ismerem ezért azokról nem tudok véleményt adni, esetleg annyit, hogy amikor a Cutler megnyilt sokan átmentek oda, de szép lassan szivárognak vissza az emberek.
2016. márc. 11. 01:28
 15/16 A kérdező kommentje:
de oda nem csak egyetemisták, ill. akiknek van közük ott,azok járhatnak oda?
2016. márc. 14. 22:02
 16/16 anonim válasza:
Nem, bárki járhat. Sokan járnak ide a belvárosból is.
2016. márc. 16. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!